ftmadkmt Kızlar hayırlı akşamlar acil yardım eder misiniz bebeğine rota virusu aşısı yaptırıp bebeği rota virüsü olan var mi yardımcı olur musunuz
klndr Rotanin ikinci dozu ile menenjit aşısının ilk dozunu yaptırdım sonrasında ateş ve huysuzluk yapti
ftmadkmt klndr yok canım ondan bahsetmiyorum asi yaptırdığı halde virüs olan agir atlatan var mi diye soruyorum
Adeninannesi1906 ftmadkmt ben 1 doz yaptırdım 2 . Doz bu ay sonu olacak çok şükür sıkıntı cıkmadı . Ama duydugum kadarıyla bu aşı gerçekten çok önemliymiş yakalansa bile agır atlatmıyormuş hafıf geciriyormuş
Aslicamm ftmadkmt benim kuzenim iki oğlundan birine yaptırıp diğerine yaptırmadı yaptırmadıgi hastanede yattı diğeri de zor geçirdi ama hastane yatış durumu olmadı daha çabuk toparladı
gulten01 Adeninannesi1906 Merhabalar size bir şey sormak istiyorum bende bebeğime 1. Dozunu (rtv) 3 aylıkken yaptırdım. 2. Doz için doktorumuz farklı ebemiz farklı aylar söylediler. Siz kaçıncı aylarda yaptırdınız aşıları acaba
ftmadkmt Aslicamm yani aşı yaptırırsak daha mi hafif atlatiriz pahalı biraz aşı o yüzden kararsız kaldım ücretini ne kadara yaptırdı kuzeniniz veya yeni yaptirirp ücretini bilen var mi
Sumgurcay Merhaba, kızım aşı olmasına rağmen rota virüs kaptı. Çok zordu ama doktorum aşı olmasaydı daha kötü olabileceğini söylemişti. Daha kötüsü ne olurdu tahmin bile edemiyorum iyi ki aşı yapmışız
ozlemy ftmadkmt Merhaba canım dün yaptırdım ikinci dozunu 1750 TL ye önemli bir aşı imkan vars ayaptirmanizi tavsiye ederim 🤗
Aslicamm ftmadkmt yakın zamanda değil maalesef ben de geçen sene yaptırmıştım oğluma ama evet genelde asi yaptıranlar daha hafif atlatıyo benim korktuğum bi virüs kendim de geçirdim gerçekten kusmaktan içim disima cikmisti bebeklerde sıvı kaybı daha tehlikeli
agustosta ftmadkmt 900 tl ye yaptırdım ama 3 doz bizim. 2 farklı rota aşısı var biri 3 doz uygulama biri 2 doz. Ben de hiçbişey anlamadım inanın yaptırmakta istemiyorum ama doktorumuz tavsiye ettiği için yaptırdım mecburen
ftmadkmt agustosta bende istemiyorum düşününce devlet çok gerekli görse zaten özel asi olmaz ve asilaea karşı da güvenim yok açıkçası
ftmadkmt Aslicamm evet ben kendim de geçirdim nihakima rota viruslu girmiştim çok kötüye ya gerçekten kötüydü
zynpdyg Adeninannesi1906 Hala 1300 biz de dört gün önce yaptırdık 1300 TL iki doz olanı yaptırdık biz de
agustosta ftmadkmt yok şöyle düşünün smalı bebeklerin de ilaçları özel kanser hastalarının da. Devlet ödemiyor diye gereksiz değil bazı ülkelerde ödeniyor. Sadece bu alana eğilmesi lazım bakanlığın ya da maddiyat diyin bilmiyorum. Keşke saglıklı yiyecekler saglıklı çevre ortam olsa çocuklar hasta olmasa da aşılar da olmasa