demetmom Elifalagoz6067 yenibosnanın neresinde oturuyorsunuz bende yenibidnadayım Salı pazarına yakın evim 😊
Elifalagoz6067 demetmom Aa hangi salı pazara Dereyolumu bende Özel safa hastanesi varya onun bi ön sokagindayimm😇😇
mnkanne1 1prensesannesi__ Antalya var ama hem gün hem yıl belki aynı değildir ama hastaneyi bilemedim ben Vitale de yaptım
demetmom Elifalagoz6067 sahilde gibi bi resim var o siz misiniz 😊 bebenin eşimle beyaz elbiseli hamilelik resmim var 😊
Elifalagoz6067 demetmom heh tmam buldum seni attım istek kıvircik bayan cıktı ılk üstte az kalsin atcaktm istek😂dedim bi soruyum
Aleyunll birbebisannesii aa ne güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ankara’nın neresinde yaşıyorsunuz?
iskenderoglu Antalya Yıldız medstar 09.09.2023 doktor fatih gündogdu Antalya göremedim hic de o gün 8 tanede erkek bebek oldu demişlerdi aynı gün biz tek kız olarak günün son bebegiydik
mnkanne1 iskenderoglu benim doktorum ☺️ ben vitalede iken tanışmıştım kendisi ile ve sadece doğum anında tanıştığım için pişmanım kontrollerime de ona gitmediğim için