Unicorn67 Selam herkese 🤚 4 aylık bebeğim kulağını elliyor sadece sağ kulağını sizinde bebekleriniz yapoyormu internette enfeksiyon falan diyor ama olabilirmi
One-life Unicorn67 yakın zamanda acile gitmiştik orda sormuştu ellerini kulağına götürüyor mu diye ağrı belirtisiymiş bizde aynı aydayız doktoruna sorabiliyosan bi danış istersen varsa ilerlemesin
EliS_ Unicorn67 Benimkinin kulağıyla değilde burnuyla ilgili büyük bir sorunu var çooook fazla kaşıyoooooo🥺🥺
Unicorn67 rabialin 2 gündür öyle bizde 4 ay 8 gunluguz acaba kulağını mi kesfediyor yoksa ağrısımi var anlamadım
153s34 Unicorn67 biraz daha gozlemleyin o zman. Huzursuzlugu aglamasi vs ykksa ya uykusu geldigi icindir ya da normal olan bir seydir belki
portakalreceli_ Benim bebeğim de öyleydi 4. Ayında eli hep kulağındaydı ama bıraktı bişeyde çıkmadı kulağını keşfediyor demişti hemşire diğer türlü dişten kaynaklıdır diye düşünüyorum
Unicorn67 portakalreceli_ geçen hafta kontrolü vardı temiz demişti doktor bı sure gozlemliyim bende ozaman bakalım vazgecicrkmi
Unicorn67 153s34 evet yarın iyice gozlemliycem belkide uykusu geldiği için yapıyordur çok teşekkür ederim
Srcz Unicorn67 benim bebeğim 3 ay 26 günlük çok kulağını çekmeye başladı doktora götürdüm bir şey yoktu fazla ilerlemiş enfeksiyonmuş meğersem çok ağrısını çekti 🥹