mavikalpefe124 Bu saatlerde bi başlayıp kollarımda bacaklarımda koltuk altımda kaşıntı gece yarısına kadar sürüyo. Sizce neden ? Yaşayan var mı?
mavikalpefe124 asminmom gece özellikle hart hurt kaşınır mı bir insan ya mahvoldum. Tomurcuklanıyo kaşırken sonra sabaha hiçbir şey yok
maygirl mavikalpefe124 gidin bnce biran once ewdekiler ve gorustgunuz insanlarda mağdur olmasin konu komşu akraba filan.iciniz rahat eder ne oldgunu blirsiniz enazndan.
asminmom mavikalpefe124 Söylediğiniz gibiyim bende kaşınıyorum kaşıyınca kabarıyor sonra kendiliğinden geçiyor anlamadım neyin nesi uyuzdan korkuyorummm 😒
mavikalpefe124 benbiranneyim123 aynen öyle. Akşm ve gece özellikle. Bu şekil oluyo bacaklarım daha kötü sonra sönüyo gidiyo sabah hiçbir şey yok
asminmom benbiranneyim123 Bende öyle oluyor aynı durumu yaşıyorum kabarıyor kaşıyınca. Sonra kendiliğinden geçiyor. Kurdeşen midir ?
benbiranneyim123 mavikalpefe124 siz yinede bi görünün isterseniz ama kurdeşene çok benziyor anı stres ve üzüntüden oluyor genelde allerjik de olabiliyor
benbiranneyim123 asminmom evet annemdede vardı gece kabarıp aşırı kaşınıp geri gidiyordu bu aralar birseyemi stres yaptınız yada uzuldunuz
heygorl Kurdeşwn gibi ama tünel de gördüm gibi, siz acil cildiyeye gidin. Sağlık ocağı doktorları uyuz sanıp ona göre tedavi verebiliyor.(yeni başımıza geldi) Cildiye en doğru teşhisi koyar
asminmom benbiranneyim123 Lohusayım ve stresli bir süreçten geçiyorum açıkçası kurdeşene çok müsait bir zamandayım. Kurdeşen olma ihtimali aklıma geldi fakat uyuz çok yaygınlastı şu sıralar ondan da şüphe ediyorum. Kaşıntı aniden beliriyor genelde akşam üstü ve akşam saatlerinde oluyor. Kaşıyınca kabarıyor ve bir süre sonra o kabarma kendiliğinden yok oluyor. Yaklaşık olarak bir haftadır bu durumdayım ve anlam veremiyorum.
Aleynameva Alerji gibi bir şey olabilir. Uyuz da geçer başlıyor ama sadece kaşıntı yapiyor. Cildi hassas insanlarda su toplamış gibi yaralar oluyor