metehanbabyy HappyKids 12 aya takın mustela bebek yağını kullandım çok memnunum şimdi de vücut losyonunu kullanıyorum
huzunkovankusu HappyKids Oğlumda mustela tercih etmiştim. Şimdi yenidoğan bebeğimde de. En güzel özelliği sürdükten sonra kıyafetlere yapışmaması bence. Ama bebek yağı yerine losyonu emilim açısından daha çok tavsiye ediliyor.
Sat_123 HappyKids iki kere kullandım yeni sipariş verdim o nedense alerji yaptı eczaneden aldım oda yaptı değiştirdim sebamed ve hindistancevizi yağı kullanıyorum memnunum çok şükür Bi sıkıntımız yok
kucukprensannesi ayliz555 hangisini kullanıyorsunuz bana da söyler misiniz dr da mustelanın kremini önerdi
ayliz555 kucukprensannesi mustela bebek yağı die yazınca çıkıyor Burdan foto atılmıyor galiba atacaktm ama yapamadım Googleden bakın
Themom_ HappyKids doğduğundan beri kullanıyoruz her banyo sonrası yağ ile masaj yapıyorum sonra vücut losyonunu sürüp giydiriyorum
Burcugms11 HappyKids Doğumdan itibaren kullanıyorum. Harika bir Yağ. Masaj yaparken o kadar rahatlatıyor ki. En önemlisi yapış yapış bırakmıyor
ayliz555 1prensesannesi__ herhangi bi yan etkisi olmadı benim bebeğim de çok beğeniyorum ben duş sonrası inanılmaz rahatlıyor çocuk bu yağla masaj yapınca
1prensesannesi__ ayliz555 bugün banyodan sonra masaj yaptım kullandım ama inşallah kıllandirma yapmaz, çok iyi geldi rahatladı hoşuna dq gitti 😍🥰