Melis1706 karakizika1704 onune koyuyorum catal veriyorum eline ne yemek isterse onu yiyor domates zeytin peynir yumurtayi haslamadan bikti omlet olarak yiyor artik bende rahat rahat kahvalti ediyorum en azindan doydu mu doymadi mi problemi yasamiyorum 7 aylikken basladim ben kendi kendine yeme alismasina kendileri yesinler her zaman inanin cok rahat ediyorsunuz tavsiye☺13 ay 20 gunlik
karakizika1704 Melis1706 ohh mis afiyet bal şeker şifa olsun bebisinize bizimkisi yemiyor tabağı çekiyor atıyor oynuyor kendisi yesin diye bende uğraşıyorum ama inşallah birgün yer kendi başına
Melis1706 karakizika1704 oioinin var bende vakumlu oluo onlarin tabani yada mama sandalyesinin onune koyabilirsin tabak atma derdi olmaz
Aframm karakizika1704 kızım sekiz aylık hiç bişey yemek istemiyo mama bile zor iciyo maşallah bebeğinize şifa olsun inşallah.sis nasıl alistirdiniz tavsiye ediceniz bişey varmı?
karakizika1704 Aframm Valla 4 ile 6 ay arası bütün tadimlari yaptik sonra yemek istediği kadar verdim istemediğinde zorlamadım çünkü ne kadar zorlarsak o kadar istemiyor blendir hiç kullanmadım
karakizika1704 tultanhanim ay bacimm kaç gündür hastaydım valla eşime sordum ama kamera ayarlarından yaptım ne yaptım hatırlamıyorum dediii☹☹
karakizika1704 eez 1 yumurta var zaten orda yumurtayı labneyi ve domatesi bitirdi zeytinden iki tane yedi tahin pekmezide çok yemedi
eez karakizika1704 Maşşallah 1 tam yumurta bitirmesi çok iyi benim kızımda 8 ay 19 günlük yumurta sarısı ve azcık beyaz yer
karakizika1704 eez yumurtayı çok seviyor omelt yaparsam daha güzel yer ama yiyor yumurttayi sizin bebeğiniz de zamanla alışır belki o kadarcikla doyuruyordur bizimki biraz ac boğaz tok olsa bile yemeye devam eder ama tabi 5 dakka sonra kusar hepsini
karakizika1704 eez ne guzel işte yaaa doyunca yrmiyorsa bizimki doysada devam etmek istiyor ama ben vermiyorum verirsem kusuyor cunku