Maviim Aselin_Annesiii Sorun ülkede değil Türkiye çok güzel bir ülke cicim, yönetimde ve toplumda sorun var. Bunları farkında olmuyor olamazsınız?
Maviim Misbebe Almanyayı bu kadar gömmen🤣🤣🤣 sadece gülüyorum harikasın sen öyle sanmaya devam et bravo kendini kandırmaya devam ✌️✌️bide türkiyeden farkı yok yazmış kıçımla güleyim bari bunu sakın başla yerde söyleme gülerler sana rezil olursun
Misbebe Maviim Almanya’da büyümüş senin üslubun ve İstanbul’da büyümüş benim üslubum. Benim hanımefendiliğim Senin mahalle jargonuyla konuşman 😊 Bence her şey açık 😚
cemreninannesi_ nergiz4155 ev yapımı yoğurt veriyorum ek gıdaya başladığımızdan beri 1 yaşında su an hala öyle
-Kuzika- nergiz4155 6 ay 11 günlük activia sade yogurt aliyorum. Cig sütten yogurt yapma dedi doktor ya pastorize yada bulabilirsen jersey,manda dedi ama onlarida bulamiyorum biri bir marka onermisti jersey ondan bulursam bi deneyecegim simdilik activia
Fusunf Dnz15 bu dediğiniz yogurdu ben hiç göremiyorum daha önce duymuştum Migros ve bir kaç market zincirinde bulamamıştım . Siz nerden alıyorsunuz acaba ?