Binnur_cam pasaklisinkukuli Kukuliiii post soruna şöyle bi foto buldum cevabımı tekrar veriyorum ben küfür etmiyorum şiir yazıyorum 😅
beyoglu67 pasaklisinkukuli asla sevmem. Esim de nefret eder kufur eden kadindan. Kendisi de asla kufur etmez özellikle benim yanimda etmez.
Minmini pasaklisinkukuli ben kullanıyorum ya seviyorum da renk katıyor bence tabii ki çoluk çocuğun yanında ya da küfür kullanılmayacak bir ortamda kullanmıyorum. Kısacası küfürü yeri geldiğinde bir enstrüman olarak kullanabiliyorum 😂
Elifmihre pasaklisinkukuli arkadaş ortamımda kişiye yada bir şahsa asla makara olsun diye bişeylerden bahsederken filan yanı
35lavanta Binnur_cam Yayla aslan çok iyi anlaşır. Ama yinede heeeeeeer konuda kendinizi eeeeeen mükemmel en iyiiii en haklı görmeseniz çok daha iyi anlaşabiliriz 😂😂
Binnur_cam 35lavanta ama haklı olmak bizim işimiz 🫣 Benimde eşim boğa burcu evde kükreyengilleriz biz 😅
Aalime hepoyleolurzaten_ ben hic sevmem ama hergun duzenli ederim ettiriyorlar benim disimda gerceklesiyor tamamen yani kufur yemektwn zevk aliyorlar zaarr
MinikPandam_ EmineGneDemir sinirlendiysem ortaya küfürlü konuşurum arada ama kocamın ya da yakın arkadaşlarımın yanında sadece. Yoksa böyle kabadayı gibi ağzı bozuk gezen kadın tipinden pek hoşlandığım için öyle davranmam
Binnur_cam Aalime bu şey gibi oldu “ küfür edene değil ettirene bakacaksın , küfür güzel birşey değil ama bazı şeyler küfürsüz anlatılmıyor ” 😅
Binnur_cam Sontvbukucu şey işte gıcık yani gıcık cins sinirli herşeyde ben haklıyım diyen gıcık yani 😅😅😅