pasaklisinkukuli Binnur_cam yok kız 100 tl ne 1000 tlsi 100 tl çokmuş temizlik için gelene vermek için 7 daire var
Binnur_cam pasaklisinkukuli Kukuliiii post soruna şöyle bi foto buldum cevabımı tekrar veriyorum ben küfür etmiyorum şiir yazıyorum 😅
Binnur_cam Sontvbukucu şimdi seninle burda küfür yarışına girmek istemiyorum canısı benden bahsediyor tabikii 😅
Sontvbukucu Binnur_cam benim kufurlerim gun yuzu gormemis kufurler canim lutfen semt cocuyuz biz jfjejwjjw
35lavanta pasaklisinkukuli duygularımı özellikle yoğun duygularımı küfür etmeden tamamlayamam yani nasıl anlatsam cümle eksik kalıyo 😂😂😂
pasaklisinkukuli Huma_kus34 yaa bu kadına yakışmaz lafından bıktım erkeğe yakışıyor mu yani küfür sevmeyene saygım var ama kadına olmaz kadına yakışmaz kadın yapmaz bizi yüceltmiyor ayrıştırıyor bu iyi bir şey değil herhangi bir konu için de diyoeum bunu
Huma_kus34 pasaklisinkukuli ben herhangi bir konu falan demedim küfür ne erkeğe nede kadına yakışmıyor kadına hıc yakısmıyo bende kadınım yani fikrimi söyledim saygı bana öyle kadınlar cok ıtıcı gelıyor
Binnur_cam 35lavanta ben aslan burcuyumda oyüzden sordum 😅 Ay gıcık aslan burçları kendimden biliyorum valla zor 😅
35lavanta Binnur_cam Yayla aslan çok iyi anlaşır. Ama yinede heeeeeeer konuda kendinizi eeeeeen mükemmel en iyiiii en haklı görmeseniz çok daha iyi anlaşabiliriz 😂😂