Biomuallim 2boymommy 😂 aynı ay dönemdeler ağlamak ve uyumamak en büyük beceri öyle yırtınıyorki poposunu havaya kaldırabiliyor
2boymommy Biomuallim aynenn cok fenalar simdiden bizimki bide acikiyor mesela birden aglamaya basliyor sanki dayak yiyor gibi hic dayanamiyor acliga😂
imeaeb Ozooo Vallahi bizimki 23 günlük doktor bu yenidoğan günün 22 saati uyuyacak demişti bizimki günün 22 saati uyanık desem yeridir 😐 bence yenidoğana göre büyük yetenek 😴
Biomuallim 2boymommy herşeye ağlıyor zaten ama yatağa koyuyorum sanki gece iğneler batıyor 😂 hatta komşum yatağı açıp silkeleyip battı bu çocuğa ne batıyor diye 😂
birkizannesi_01 kader03 egzersiz yaptırın sırt üstü cevirdijten sonra hafif hafif kollarından tutup kaldırım kafayı kaldıramıyor benim kızım da yapiyir ger gün egzersiz güçlensin diye
Bal38 Ozooo 16 ay 25 günlük boll boll inatlaşmak bağırmak vurmak koşmak 😅😅 5363636 kere çekmece dolap dağıtmak 😂😂
Zuhal44 @Merhaba05 hayır ama bana göre yegenlerimle çok vakit geçiriyor 3,12 yaş aralıginda onlarla oynuyor bence o yüzden bu kadar net konuşuyor
Hepiiii 2boymommy yorumunuzu yeni görüyorum evet bizimkide zor uyuyo ve gece uyanma sayısı epeyce arttı