Marianne evlatlarim6868 bir terrorist taramıştı silahla. Yaklaşık 30 kişi ölmüştü, terrorist de oradaki müşteri kılığında dışarı çıkıyor ve olay yerinden kaçıyor.
Guzelanne19 Bhr28 benim sevgilim gorevde olcak bizde evde yanliz kalmamak adına kızımla tur a yazildik oylengidip geleceğiz anne kiz
sezer2022 evlatlarim6868 bizde bungalov baktık normalde 3 binken yılbaşı gecesi 35 bin 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Evdeyiz önce anneme sonra kaynanama muhtemelen
_Goktugunannesi__ evlatlarim6868 pasta yapıp ğulumun resmini çekmeyi düşünüyorum onun harici klasik evdeyiz😁
evlatlarim6868 queenx AİLE nasıl? Görmüşmuyum böyleleri de ögretmen kesilecek başimiza uygulamada FAZLA DA MERAK ETME KİZ CİRTEEE İNSANİN BAŞINA YA. MERAKTAN YA ….. GELİR NE GELİRSE
hemsireemom Bhr28 çok geç kalmayın yılbaşında boş yer bulmak zor Erciyeste Kayseriliyim ben baya kötü bir anıyla tecrübe ettim bunu 😅
Mlk16 evlatlarim6868 İstanbul’a görümceme gideceğiz eltimlerde gelecek. Daha önce de bi yılbaşında orda toplanmıştık baya eğlenceli oluyor♥️
queenx evlatlarim6868 Kelime bulamayınca garip klasik laflara başvuran tipik kadın. Bu arada başına öğretmen kesilmem, ben öğretmenim zaten. 😂 Ha şöyle otur bakayım, aferin düzgün yaz böyle. Ayleymiş 7 yaşında falan mısınız.