evlatlarim6868 Merhaba yılbaşı yaklaşıyor planlar nedir kimler neler yapacak nereye gidecek biz aylece restoran ta yemek yemeye cikicaz ordan ablam eniştem geldi yurtdışından onlarla Uludağya gidicez Bursa’ya gezecez tozcaz işte 😃
ankarageldedi evlatlarim6868 Arkadaşlarla toplanıcaz. Bakalım daha kimin evinde toplanacağız belli değil.
Azraada58 lceLady oh en temizi zaten oldum olası yılbası aksamları dışarı cıkmayı sevmem en son reina olayında doğru karar verdigimi daha cok anlamıştım her türlü insan var hele bide cocukla daha cok korkarım
lceLady Azraada58 kesinlikle. Muhakak her sene bir yeri kana buluyorlar. Allah korusun cok dikkat etmek lazım. Zaten herkes o gece alkol alıyor. Pek sağlıklı ortam olmaz hiç bir yerde
Marianne Azraada58 Reina olayında o gün o külübe gitmediğime hala şükrediyorum. Hep dışarda kutlardım arkadaşlarımla, o sene evde yaptık partimizi, dışarda üşümeyelim, taxi bulmak ayrı bir dert zaten.
Miran474 evlatlarim6868 gerek duymuyorum kutlamıyoruzda bize görede olduğunu düşünmüyorum zaten yılbaşı kutlamanın
Bhr28 Guzelanne19 biz de Erciyes’te olacağız . Yalnız oteli daha ayarlamadık . Sadece uçak biletini aldık 😅
Marianne evlatlarim6868 bir terrorist taramıştı silahla. Yaklaşık 30 kişi ölmüştü, terrorist de oradaki müşteri kılığında dışarı çıkıyor ve olay yerinden kaçıyor.