churchil kamer21 ben 3. ayda başladım ara ara evde iş yaparken koyuyorum. İnternette kalça ultraaonundan sonra falan diyordu
knrasenqull Biz 2 aydan sonra başladık ben sling kullanıyorum çok rahat ve bebeğim çok sevdi hala kullaniyoruz
yagmure17 Bana biri kanguru verdi ama kızım sevmedi içinde durmayı inceledim araştırdım bacakları aşağıya bakmayacak yanlara açılacak diyorlar sağlıklı kullanım için ama bendekinde aşağı bakıyor o yüzden sevmemiş rahat edememiş olabilir mi
afranurum Solomombaby kullanıyorum ben çok rahat ve kullanışlı buldum. İlk aylarda sling kullanmıştım kanguru daha pratik geldi bana.
Fnmia Ssude Ben de bu modeli almayi düşünüyorum. Ancak pahalı olduğu için kullanışlı mı, değer mi emin olamiyorum, sizce nasıl? Ürünü deneyebilecegim mağaza var mı bilginiz var mı?
Rwerdst kamer21 mamadus kullanıyorum ben. 5. Aya doğru başladım 😂 oğlum çokz zayıftı doğduğunda sonra da hiç kanguruyla gezmeye vakit olmadı.
afranurum havvamtli 5 aylık başladım ama daha erken kullanilabilen bir model. Ergonomik. Bir de yenidogan aparatli satılan da 3 aydan küçükse