BENOYLEUYGUNGORDUMM senadilbaz sma comfort sindirimi kolay ve anne sütüne en yakın bebek maması diyebilirim
Dondurmalikahve senadilbaz Mesela bazen cok yemezler ama kilo alırlar, bazen de çok yerler kilo almazlar yapısal bir şey bu
Jfkskskdn Bir kutu Aptamil bir kutu bayb goat kullandım sonrada bebevita kullanıyordum ama kızım hiç gelişmemiş 2 aylık 4 kilo 100 olmuş artı emiyor da neye geçeyim ne yapayım şaşırdım bende
Minaam Jfkskskdn benim hem emip hem mama vermeme rağmen 3.650 2 aylık benimde bende ne yapacağımı bilmiyorum artık ama bez kontrolü de doyduğunu gösteriyor kilo almıyor
senadilbaz Aptamil zaten bağışıklığını destekleyen bir mama bebeğe yaramasından çok bağışıklığını güçlendiriyor o konuda iyi bence en iyisi ama besleyicilik konusu tartışılır
Kuzeysmom_ senadilbaz sma optipro protein içerikli bebeğime fazla kilo aldırdığı için hipp kullanmaya başladık
senadilbaz İki mamada kararsız kaldım sma mı bebelac mı sma tadı yaban olduğu için bebeklerin kabul etmesi zor oluyor diyorlar acaba öylemi
Kuzeysmom_ Mom2mom bebeğim 2 aylık 5.800 , anne sütü mama şeklinde ilerliyorum günde 2 kez üç ölçek, 3 gündür bir kez veriyorum sadece
Arzumirac38 senadilbaz bizde Aptamil kullandık gayet memnunuz halen de kullanırım belki bebekten bebeğe değişior severmek de içiyor oğlum
Jfkskskdn Minaam doktor birşey dedi mi neden kaynaklı almıyorlar benim bebeğim çok fazla yiyor yani 5 ölçek mama veriyorum onu da yiyor doymaması mümkün değil ama çok kusuyor ondan kaynaklı olabilir dedi
Minaam Jfkskskdn 5 gün sonra kontrolü var ebesiyle tekrar bakacak yine almamışsa gidicez doktora her zaman kusmuyor da aslında beş defa da bir kusuyor bende günde 60-75 cc dört beş kez mama veriyorum sürekli emiyor zaten ama bilmiyorum