MomTubamom İphoneda slayt yapıp istediğimiz müziği ekleyerek illa para mı ödememiz lazım sizin bildiğiniz bi yöntem varmı çocuğumun resimlerini slayt yapmak istiyorum yok olmuyo bi yerde tıkanıyo hep satın alma çıkıyo müziklere gelince
Zeynepalidaghan MomTubamom ios sistemler genelde android gibi olmuyor ücretli indirmeniz lazım bende yapamıyorum
habibe_omerasaf Ben iMovie video programını kullanıyorum Videolarım için. Müzik falan ekliyorum. Slayt yapılyomu bilmiyorum ama isterseniz bakın sizde
ErtugrulAnnesii habibe_omerasaf o programı kullanmayı bi türlü çözemedim ya🤦🏻♀️ Çok güzel ama beceremiyorum
Zeynepeymen MomTubamom malesef ıphonlarda yok cnm ücretli var. Bende kızkardesimın android ona yaptırıyorum androidlerde daha kolay böyle şeyler. Ama tiktok programından yapabılırsn videoyu kaydet secenegıde var
PrensSelim MomTubamom normalde telefon anıları slayt yapıyor ama kendiniz görebiliyorsunuz sadece,başka yerde paylaşılmıyor diye biliyorum araştırmak gerek
habibe_omerasaf ErtugrulAnnesii şöle tarif ediyim size o zman sağ üst kösede soru isareti ona tıklayıp neyi nereye yerleştemeniz gerektiğini görceksiniz 😊 müzik falan da kendi temalarından ekleniyor biraz karıstrın mutlaka yaparsınız 😊
MomTubamom Arkadaşlar imovie programından yapabiliyorum ama iplay programıda şart iplaydan klip vidyosu indirip galeriye kaydediyorum sonra imovie ye girip fotoğrafları seçiyorum sonra vidyonun müziğini seçtiğim Fotoğraflara koyuyorum YouTube da vidyo da bi çocuk gösteriyo ben yaptım oldu hemde paralı değil umarım işinize yarar🙏