Silaa66_ destek olmanız iyi oldu sayfanızdan ara ara canlı yayınlar da yapabilirsiniz her hafta bir bebek için olmazmı ☺️
MinikPandam_ Silaa66_ her hafta bir bebek olsa bu listeye göre 75 hafta ediyor yani 1 yıldan fazla.. bu cocuklar zamana karsi da yarışıyor. Güzel düşüncenizi anlıyorum ve destekliyorum ama asıl yapılması gereken bu tedavileri devletin karşılaması için sesimizi duyurmaya çalışmak. Yoksa bu şekilde nereye kadar?
Mazikeen Destekleriniz için çok teşekkür ederim tüm bebekler adına listede adı olan tusem kurtyemez bebeğin gönüllüsü annesiyim
Sevidmn HappyKids gonul ister hepsine destek olmak devletin artik buna bir el atmasi lazim ama gun gectikce daha da zorlasiyor ve sonuc yok yazik o canlara ailelere ne haldeler kimbilir allah hepsinin yardimcisi olsun
minikoglummmmm Sevidmn aynen devletimiz yapanci uyruklu insanlari getirip burda besliyecegine bu çocuklari ilaçlarına kavustursun
OznurCaglar Böyle bir şey düşünüp post açmanız bile o kadar değerli ki 🫶 Listedeki Eslem Lina bebeğimiz kuzenimin kızı. 1 TL niz 10 TL niz hatta sayfasını duyurmanız bile bizim için çok kıymetli. Şimdiden Allah razı olsun
BengeldimNabersiniz Bende efnan dua bebeğimizi yakından takip ediyorum Allah hepsini sağlığına kavuştursun
UmudumOlsun HappyKids çoğunu takip ediyorum. Yakından biliyorum kim ne kadar yzdelikte. Gönüllü ablayım şuan Zümra Göğebakan için topluyoruz. %79 da inşllh toparlayıp uğurlaycaz onu Dubai’ye. Sonrada başka bebeklere el uzatmak istiyorum 🥺🤲✈️✈️✈️✈️
gamzes-26 Zeynep bebek Eskişehir’in bebeği adı duyulmadı maalesef çok yavaş ilerliyor takip ederek te olsa destek olurmusunuz . Allah’ım tüm bebeklerimize ilaçlarına kavuşmayı nasip et 🤲🤲
Cylnmiray Az çok demeden yardım edelim 5_10lira bile demeden bu bebeklerimize umut olalım 💚 Tusem Denizli’mizin bebeği ve onlarca canımız yavrularımızın ellerinden tutalım Allah’mın izniyle başarabilecegiz . ((Devlette el uzatmalı artık 😔))