dilek1507 Merhaba kızlar, ev ekonomisinde eşime destek olmak istiyorum. Bildiğiniz ya da önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı? Sabun, çorap ya da başka bir şey hiç fark etmez. Yardımcı olursanız sevinirim 😇🙏🏻
tosbiksmoms dilek1507 ben çok arastirdim ama etrafimda evden müşteri hizmetleri,vb isler vardı onlar da bebegim küçük olduğu icin bana göre değildi diğer türlü paketleme işi vereni de hiç gormedim. Bu aralar e ticaret işine kafayı taktım bakalım hayırlısı. Inşallah siz bulursunuz bir iş.
Laviniaaa_ dilek1507 hom bitkisel yapıyorum evde sadece kendi ürünlerimi alıyorum kazancım oluyor ekstra
Anneoglu_65_06 Genelde sosyal medya üzerinden hepsi dolandırıcı.oluyor diğer şekilde bulması Zor oluyor anket var onlarda hafta 50 TL ve üzeri kazanırsınız
iremkurumlu97 ikibebedublekahve herlez sadece aktiflik giriyo evimize alocağımız deterjanı şampuan kişisel bakım makyaj malzemelerinin 450 tl lik kısmını hom bitkiselden alıyoruz aşt ekibinizi bizler kuruypruz sırayla sonra da şirketten prim alıyoruz eğitimlerimiz oluyo ücretsiz onlara katılıyoruz bu şekilde herkes kazanıyo
Anneoglu_65_06 Betul1607 çok büyük rakamlar değil tabi ama haftada 50 100 kazanılıyor uygulama üzeri anket geliyor sorular soruyor cevaplayıp para kazanılıyor anket bazen 10 12 20 8 TL gibi ve bazen günde 4 5; anket geliyor