terazikadini Oğlum 9 aylık bi süredir aaa aaannniiii diye bağırıyor sesler çıkarıyordu bugün akşam anne dedi ben mi yanlış duydum sandım ikinciye bidaha anne dedi bana bakarak çok değişik bir hismiş bu ya anlatılmaz yaşanır derler ya o türden
Alpmomy terazikadini nasıl güzel oluyor değilmi 😊 benim oğlumda 9 aylık nene dede anne mama meme diyor birtek baba demiyor 😂😂 kocamın gözü yaşlı 😂😂
Ruzgarmommy terazikadini oyy maşallah 🧿 bizimki de tam o zamanlar bir hafta boyunca dedi ben deli gibi dolandım evde anne dedi diye ama çok sevindim galiba bir hafta dedi sonra bi sustu tam sustu şu an 16 aylık annenin a sı yok onun dışında herşey var 🥹😂
terazikadini Ruzgarmommy yaa 😂😂😂 hevesi aldırmış annesine 😂😂😂 bizimki bugün 2 defa ard arda anne dedi bakalım bidaha ne zaman der 😂
Alpmomy terazikadini birazcık kıskansınlar 😂😂 oğlum anne deyince ben efendim oğlum efendim annecim diyorum o zaman daha çok anne diyor 😂😂
gulcemom20 Benim kızım da anne diye arkamdan geliyor baya bilinçli 1 yasına yebi girdi çok mutlu oluyor insan😍
Elifkskll terazikadini maşallah canım. Bende çok mutlu olmuştum ilk anne dediğinde şimdi anne kelimesinden bıktım 😄
Tombikdonerartikcokpahali Bizimki de 9 aylık , anne baba dede meme mama abla diyor 🥺 çok güzel bie his
terazikadini Tombikdonerartikcokpahali bizimki geç mi kaldı ne daha ilk anne çıktı ağzından başka yok
Tombikdonerartikcokpahali terazikadini hayır geç kalmamıştır tabi ki. Bizim bir de abla etkenimiz var ondan kaynaklı sanırım. Her çocuk vaktini bekler 🌹
Newmother07 terazikadini şans eseri video çekerken söyledi çok net bi şekilde "N"leri bastırarak söylemişti babadan önce ilk anne dedi diye çok sevinmiştim 7 aylık olduk baba babba diyip duruyor artık 😅
Newmother07 terazikadini kanıt olmasa bana da kimse inanmıyor başta da kaynanam gösterdiğim zaman zort olmuştu 😂😂