HurremSultannn Kizlar kizlar yüreğim sızlar bu irmik tatlısı nasıl en güzel şekilde yaoilir. Böyle bol serbetliii bir dilimle ağzım yüzüm şeker olsun istiyorum 🥵🥵 Bu bacınıza bı tarif fırlatın hele🤤🤤🤤
Kararsizaney HurremSultannn nefis ev yemeklerinin dondurmalı irmik tatlısı tarifine bak ben sürekli yapıyorum çok güzel oluyor ölçüleri birebir uygulayınca miss 🤌
Yagmur_24 HurremSultannn nefis yemek tarifler iemik tatlısı tarifi yazın öneririm çok güzel oluyo biz çok seviyoruz
HurremSultannn beyzacmvrc yok ya onu kesin yapamam benim firinim davul😂😂😂 normal irmik tatlısı işte dkdmmd
HurremSultannn Kararsizaney şey o helva ama ben diğerini diyorum😂😂 ay bı ismi daha vardı dur hatiliycam😂😂
Deletedmom_112 HurremSultannn revani mi, eğer revani ise çok güzel bir tarifim var. Önceden ısıtılmış 180 derece
Kararsizaney HurremSultannn irmik tatlısı deyince benim aklıma irmik helvası geldi canım ben revani hiç yapmadım ondan zaten aklıma hiç gelmezdi 😂
Binnur_cam HurremSultannn nefis yemek tarifleri sitesinden yap onun tarifi güzel tutuyor geçen hafta yaptım 😅
beyzacmvrc HurremSultannn revani miydii [ Bu tarif güzel oluyor yumurtalaron Cok büyükse 3 kullan Çok kalın güzel olmuyor revani Ya da tarife tam uy biraz daha büyük bir ama dök
HurremSultannn Binnur_cam ayy bebelerim durmadı yapamadım ya😂😂😂 yarın değil diğer gun yapicam eşim evde insallahhh😁😁 o yokken yapamıyorum malesef dkdkdkd
HurremSultannn beyzacmvrc ayy bende öyle seviyorum işte. Nefis yemek tarifleri tam tutuyor ama kek gibi oluyor. Ama ben ince bol şerbetli hafif kızarmış. seviyorum… Uzun zamandır da yapmadım dedim belki detaylı yazan olur dkdkkd
Tombikdonerartikcokpahali Jsbdjbdjd revani olmasın o 😅😅 nefis yemek tariflerinden yapıyorum ben. Ama benim de canım şuan irmik helvası çekti 🥺
HurremSultannn Tombikdonerartikcokpahali off bende yiyemedim zaten canımın çektiği ile kaldım iki gün sonra yapcam inşallah😂😂😂