dothloki Kizlar egepol hastanesinde memnun kaldığınız çocuk doktoru önerisi olan var mi? Numarasını paylaşmasi da onemli tavsiyeniz varsa cok sevinirim şimdiden tesekkürler
aslhnm dothloki egepolde değil ama kendi kliniğin bizim doktorumuzun karşıyaka iskeleye yakın dr yılmaz bak çok bilgili bir doktor deneyin derim
Merveee_94 dothloki önerilen doktor var mı bilmem ama neşe hanımı ben önermiyorum çok ilgisiz herşeyi geçiştiren bir doktordu iki kez gittim üçüncüsünde özel bir doktor buldum yıllardır da ona gidiyorum ☺️
Aselgamzee Ben egepolde doğum yaptım diye devam ettim ama iki doktor değiştirdik çocuk doktorlarından memnun kalmadık bende yeni doktor arayışındayım egeyaşam ya da Avrupa tıp giden var mı
Ebruozkrnfl Egepolde doğum yaptım ama çocuk doktorlarını kesinlikle beğenmiyorum Şirinyerde Bahadır beye gidiyoruz mükemmel ilgili bi doktor önceden ona gitmediğime çok pişma olmuştum 🥹
Ebruozkrnfl Handus_88 hastane değil kuzum kendi kliniği şirinyerde Google da tam konumu var Bahadır işeri diye aratırsan çıkıyo