Kepekekmegi HurremSultannn hiçbir şey hissetmeyen bir ben miyim bana 2 ay sonra yüklendi annelik öcşvmkf
theblackvirgo HurremSultannn hahahah kiz evlat çok başkaymış gerçekten bende severken aşırı duygusuzum ahhah
Benisahtesevme2 HurremSultannn hıc büyülü bır an olmadı benim ki klasik doğurdum bebegım ağladı ben şoklarda koynuma geldi ama ben doğurmuşum kurtulmuşum ne oldum bana ne oldu kafasındaydım sanırım😂 sonrasında odaya gelince ise ah kalbim önce karnımda büyümüş sonra kalbime kurulmuş suan kalbimde gun gun büyütme ömür boyu yeri orada her geçen gün kalbimde büyüyecek artık 🥹❤️
HurremSultannn Benisahtesevme2 işte bende de öyle oldu ama o çataldan kalkıp oturdum ya herşey bitmisti herseyyyy🥺🥺 o kadar güzeldi kiii benim için
ikiprensannesi12 HurremSultannn ılk oğlumda 42 hafta zorunlu sezeryan oldum açılma falan yoktu sezeryan sokunu atlatamadan bebek sesı duydum bu muydu yanı ıcımde olan dedım sezeryan masasından odama götürürken elımı karnıma verdim o koca göbek yok karnım sırtıma yapışmış gıbı bunlar organlarımı mı çıkarttılar dıye düşünmeye başladm oğlumu görmeden yoğun bakıma aldılar ıkıncı oğlumda goremedm 1hafta yoğun bakımda kaldı ama cıdden evlat bambaşka bısey
BenDiyeBiri_ HurremSultannn ben 21 yaşında anne oldum hamileliğim çok zorluydu doktorumun sayesinde normal doğum yaptım bir çok zorluğa rağmen doğduğu ilk dakika aglamamisti niye aglamadi demiştim sonra ağlamaya başlamıştı ve sesimi duyunca bana bakmıştı hoşgeldin Yusuf zahitimm demistim ❤️🫶🏻 ve ben dünyanın en mutlu insanı olmuştum
HurremSultannn BenDiyeBiri_ bende 19 yaşında anne oldum🥺🌺 ben doğunca hiç tepki veremedim doktorum sevdi bitti falan dedi😂😂
ugrakyagiz Bazen bende diyorum acaba çok seviyormuyum değişik hislerdeyim bazen markete gidiyorum gelene kadar kaynanamı bin kere ararım uyandimi yedimi duruyormu çok değişik takı Gemlik depremi oğlum ayagimdaydi nereye kacacagimi şaşırdım çok korkmuştum
Derya0655 HurremSultannn yanağıma değdirdikleri an aaa gerçekten içimde bebek varmış dedim 😂😂 sezeryan masasında dahi hamile olduğuma inanmıyordum hahaha 😂😂
HurremSultannn Derya0655 bende kendimi uzaylı gibi hissettim ilk hamileligimde özellikle o hareketi benim midemi bulandiriyordu 😂😂😂 yani karnimda bir bebek büyüyor oluşu beni tuhaf hissettiriyordu dkdkkd
Benisahtesevme2 HurremSultannn eevt ve ben kımseyı ıstemedım esım ben ve bebegım vardık artık aile olmuştuk bambaşkaydı herseyıyle ben ilgilendim onu en iyi ben bildim hala oyleyıs üç yaşımda 😍