gzmm4738485 Kızlar oğlumun aşıları oluyor ve verdiği tarihte gidemediğim oluyor ertesi gün gelsem olur mu diyorum olmaz gününde geleceksin diyor ebe sizi de böyle zorunlu tutuyorlar mı
Jeanne gzmm4738485 bizimde yarın asi var ama ben haftaya gideceğim bazen böyle 3 5 gün ileriye attığım oluyor sıkıntı olmadı hiç
CaninannesiCemre gzmm4738485 1 veya 2 günden bişey olmaz ama uzattığınız vakit bir sonraki aşının tarihinde sıkıntı olur bu sefer
butterflyy_ gzmm4738485 tarihinde gidilir diye biliyorum aşılat çünkü o gün geliyor o gün vurulmazsa tarihi bozulur günü geçer diye biliyorum
Bugleminannesi28 gzmm4738485 1 yaş aşısı vardı kızıma benden grip bulaştı bir hafta erteledik iyileşti ama doktorumuz ne olur ne olmaz bir hafta daha ertelet dedi nereden baksak 1 yaş 1 aylıkken vurulcak Genelde günü gününe gidiyorum ama bazen sehir dışında olmak zorunda kalıyoruz 1 gün sarkiypr problem etmiyor
gocmenkusu34 Verilen tarıhte gıdılmesı gerek ama oldukı bişey çıktı gıdemedın gıdınce vuracak Bır gün geç kaldın aşı yapamam mı dıyecek ben yanlış hatırlayıp ıkı gun sonra gitmiştim him bişey dıyen olmadı
gzmm4738485 gocmenkusu34 benim ona göre aşı şeyim var diyor birtek siz değilsiniz falan diyor ne bileyim ya
gocmenkusu34 gzmm4738485 benım sağlık ocağı yoğun degıl mesela senınkı yolunda yıgılma olmasın dıye dıyodur belkı 2. Ay aşısı dışında illa o gün geleceksin dıyen olmadı bana insanlık halı bu gıdemeyebılırıs
CaninannesiCemre gzmm4738485 Sağlık ocağındaki hemşireler başından atmak istiyor,geçen benim de başıma gelmişti..1 günden hiç bişiii olmaz
lohusaserbeti Ya benim 1.ay aşımda istediğin zaman gel şu tarihte açılcak demişti ama 2.ay aşısı için 26 aralıkta açılıyor ama sadece çarşamba günleri yapılıyor dedi mesela öyle bir şey olabilir
CaninannesiCemre lohusaserbeti gzmm4738485 yalnız bu annemizin söylediği de olabilir..ilk aylarda bizim de öyle bişi olmuştu..
gzmm4738485 CaninannesiCemre çok darlıyor insanı gerçekten daha günü gelmeden hem arıyor hem mesaj atıyor değişik