tubiiik_ Huma_kus34 inan 3 senedir bu tozlarla savasıyordum çamasırlardan sonrada kurutma makınesi aldım evımde toz yok
bisenakillisinzaten Huma_kus34 yikatin ya da silin olabilir. Ya da eviniz cadde uzerinde falansa 2 dk cami bile açsanız hemen tozlaniyor
Zeyzey05_ Huma_kus34 ayyy valla benimde en büyük derdim bıktım artık sehpaların dolapların üstü sanki yıllardır eve girmemişiz de toz kaplamış gibi oluyor parkeyi parmağımla kontrol ediyorum toz. Hep çamaşır serince oluyor işte mecbur kış günü eve seriyoruz
Tubimomiki Huma_kus34 eğer süpürge benimki gibi kuruysa ondan geliyor biri anlattı bana sulu olması lazmmis tixun havalanmamasi için mantıklı geldi banada acil sulu almam lazım bide yerden isitmaysa daha çok toz oluyor 🤔
Sevah Huma_kus34 sana bir kurutma makinesi ve robot süpürge lazım bacım onlar paklar diğer türlü başa çıkamıyor insan
Huma_kus34 Sevah robot süpürgem var hediye gelmişti bana kurutma makınası alıyım eşime yasmar yasmar 😁
turkan2_ Huma_kus34 günlük bakiyorum TV ünitesi konsol filan hep toz yerler de öyle adı kış ayındayız ama anlmdm bende yazın da çok kışın gene fazla cikmy çaresi toz tutmayan bı karışım yapiyolardi deneyin bı,🤷
Tubimomiki Huma_kus34 o var ama bana çok mantıklı gelmedi ve aşırı pahalı Philipssin üçü bir arada var sanki o daha iyi hem mop hem sulu hemde kuru