Huma_kus34 Yani hergün süpürsem her gün aynı toz artık yıldım çamaşırları eve asıyorum acaba toz yapan onlarmı ne yapmam lazım böyle kafayı yıcem ev işi yapmaktan yıldım 🤦🏻♀️😒 sizdeyse böylemi
Uykusuzanneler Huma_kus34 Eve çamaşır asmanın sorun olduğunu düşünmüyorum. Zira bende kurutmaya atıyorum ama her gün toz yıldım bıktım 🤦♀️
Miran474 Huma_kus34 heryeri hergün misss gibi yaparım ama kalkarım yine heryer aynı sanki hiç yapılmamış gibi pskolojım bitti artık
Glrmila Huma_kus34 evde camasir kurutmak buyuk etken sonrasinda tuller cok toz toplar onlarida supurmeyi ihm etmemem gerek avize dolap ustleri evi süpürsekten tozlar yukarıdan asagi iniyor bir sekilde
maygirl Huma_kus34 bnde diorm bnm.ewimmi toz sadexe walla ayni demkko herkes hergun supur hergun silerim 1gunde sanki 10 gun hic suorulmemeis gbi geri ayni oluyor aman varsin olsun ewde hayat war demkki🤣
Huma_kus34 maygirl yanı bırıne gel kahveye demem ıcın evin yerli bakımını yapmam lazım cok sinirim bozuluyor
sedaozan Huma_kus34 valla bizimde aynı durum bazen günde 2 kez süpürüyorum ama her gün aynı oluyor sanki 1 haftadır süpürge açılmamış gibi 😂
bisenakillisinzaten Huma_kus34 valla her gün tozlaniyor ama yine de haftada bir yapıyorum temizliğimi. hem hamileyim hem çocukluyum canıma yazık değil mi 🥴
Huma_kus34 bisenakillisinzaten bız normal halımızde bıle yoruluyoruz hamıle halınızle daha zor Tabı aman 🤦🏻♀️ koltuklardanmı gelıyo bu toz acaba hıc yıkatmadım
bisenakillisinzaten Huma_kus34 yikatin ya da silin olabilir. Ya da eviniz cadde uzerinde falansa 2 dk cami bile açsanız hemen tozlaniyor