ayda17 karahann kızıma maxi cosi tobi oğluma be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz ikisinden de. Kemerle sabitlendiği için tercih ettik isofix pek güven vermedi bize. İki koltuktan da çok memnunuz 👌🏽
MelisasMom Efomm hangi modeli pallas b2 fix modeli benimki kızım 9 kiloya yakın ve kocaman geliyor koltuk 7 aylık
binnur64 rukenasaf35 merhabalar ben de baktım şimdi kumaşı terletme yapıyo mu acaba? bi de yatar pozisyonu yeterli mi sizce
rukenasaf35 binnur64 3 kademeli yatışı var terletme yapmadı ben memnun kaldım 5 saatlik yolu 8 saatte kaldık dur kalk bebeği doyur altını temizle hiç huzursuzluk çıkarmadı -
Mrlsln karahann en iyisi diye aldığım cybex pallas b2 fix hiç kullanamadık çünkğ arabamız satıldı… isterseniz uygun fiyata kutusu ile birlikte verebilirim
Mrlsln lahmacunayran48 5.800 yapayım bir kere bile kullanmadık etiketini kesmiştim sadece onu bile atmadım kutusunda 😅
Kutis karahann Maxi cosi 360 aldım darbeye en dayanıklı allah göstermesin kaza anında en koruyucu listesinde 1. Sırada testleri ona göre yapılmış pahalı ama çocuklarımız için bu konuda en iyisi markalısı olmalı diye düşünüyorum
Batuhaannn karahann yoyko aldım gerçekten güzel ürün 360 drece dönüyor 3 kademe yatış pozisyonu var ce izofiksli tavsiye ederim oğlum çoo sevdi
binnur64 rukenasaf35 aracınızda isofix özelliği var mı acaba bizim yokta emniyet kemeri yeterince sabitler mi ki
Begm_i karahann chicco 0+ oasys ile başladık yenidoğan döneminde güvenle kullanabilmek için0-13 kilo, eşim olmadan çok seyahat ediyorum çünkü bana büyük kolaylık oldu, sonrasında büyüdüğünde yoyko düşünüyorum