Prensesin_Annesi_ Poyrazsmomm Bizde aptamilinkini kullanıyoruz doltorumuz kalasında az mukus var sür ve süt ürünlerine alerjisi olabilir dedi o yüzden verdi 10 gün deniycez bakıcaz tadı kötü içmeyebilir ama ısrarla verin dedi benim kız lakır lakır içti 😂
Poyrazsmomm Prensesin_Annesi_ Canim sorun zaten benim oglumda.Benim oglum hicbir mamayi icmedi ki😣Ya bi tadina bakar misin mamanin?Acaba bizimki mi bozuk kiz😂😂Ben tadina baktim zehir gibiydi
Prensesin_Annesi_ Poyrazsmomm Doktor uyarmıstı zaten tadı kötü hazırlarken yada biberonu yıkarken kötü kokabilir bozuk sanma özel mama oldupu için öyle dedi bileğimde sıcaklığını ölçmek için damlattıpımda baktım cidden tadı kötü kokusuda kötü bizim kız agzından bile atmadı lakır lakır içti maşallah 😂
Poyrazsmomm Prensesin_Annesi_ Masallah Barekallah kiz cok soyleme nazar edicen cocugu😂Ah su mama konusunda neler cektim bir ben bir esim birde Allah biliyor 🥲
eksi_elma rasel ilk başladığımız ay çok reddetti. Vanilya şurupları, pekmezler, derin uykudayken verdik felan alıştı ama o ay yine çok kilo almadı. Sonraki ay arttı kilo alımı. Baya da iyi kilo alıyor ilk aylar kadar olmasada.
rasel eksi_elma anladım canım teşekkür ederim ben sade verdim 30 ml içti pekmezle denedim içti çok şükür 90 ml iki saatte bir veriyorum azaltarak pekmezi kesicem inşallah kilo alımı iyi olur bakalım
eksi_elma rasel inşallah canım. Ictiyse çok iyi çabuk alışacak belli ki. Pekmezi de kesersin yakında.
demetusss Bizde. De süt alerjisi var bebeğim büyüdükçe içmeyi reddetti aptamilinkiniii kullanıyorduk biz koku berbattı zaten
eksi_elma 3prenses1prens hala içiyor günde bir veya iki kere. Bırakamadık çünkü yatmadan içmek istiyor mutlaka. Normal mama denedik ama alerjik reaksiyonlar oldu o yüzden alerji maması veriyorum.
rasel bozkus kusma,ishal,mukus,kırmızı noktalar yüzünde,kanlı kaka ve kilo durmuştu son zamanlar da kilo da vermeye başlayınca sütümü kesmek zorunda kaldım çünkü bizim sadece süt alerjimiz yoktu çoklu besin de vardı
kukuliiii rasel bendemi kessem ya diyet yaptım okadar ve alerji mamasıda verdim geçmedi kanlı kaka başka bişeylerede var sanırım çok sıkıldım bu durumdan hep kabız çocuk aşırı gazlı bunlar alerjidenmiş
kukuliiii Poyrazsmomm benim bebeğim bütün alerji mamalarını içiyor ama bebelac pepti junior olan 1 tık daha iyi diğerlerine göre kokusu var ama tadı acı değil baktım 🤮
rasel kukuliiii canım bebelac yarı hidrolize mama reaksiyon çok gösteriyorsa bebeğin o mama da iyi gelmez diğer alerji mamalarını kullanman gerek
rasel kukuliiii canım sen daha iyi bilirsin ama kesme diyenleri dinleme ben de başta vicdan yaptım çocuk doktorumuz kes dedi çok zorlanırsın dedi bana ama ben dinlemedim çünkü sütüm azalmamıştı benim diyete rağmen baktım kilo vermeye devam ediyor kestim salıdan belli mamaya geçtim bütün belirtiler gitti keşke diretmeseydim direk kesseydim dedim çocuk rahatladı
3prenses1prens kukuliiii malesef bende sütten kesmek zorunda kaldım bizmde çoklu besin alerjimiz vardı sürekli mukus ve kan vardı sütten kesince hepsi geçti çok üzülmüştüm ağlamıştım
kukuliiii rasel bende öyle düşünüyorum zaten yemeye yemeye sütümde azaldı sinirden salça domates et tavuk yumurtada kestim gene düzelmedi yani 3 aylık çocuk gazdan ağlıyor sabah akşam kakası kanlı ama kilo alımı çok iyi bende anlamadım bu emzirme işi beni çok yıprattı çocuğu zehirliyorum sanki emzirirken insan korkuyor :(