naynini Kızlar kızlar … Büyük küçük, olup duruyor… Az once yine oldu ve çok korktum. Nasılsınız, ne yaparsınız? Nasıl önlemler aldınız? Taşınsak mi diye düşündüğüm bir zamandayim da nereye gideceğiz bu soğukta 🥺
Oaoa naynini Allah korktuğumuzda sınamasın,merhamet etsin bizlere 😢3 büyük deprem yaşadım çocukluğumdan beri travması devam ediyor..
humeyradmn naynini evet bende çok korkuyorum Osmangazide yaşıyorum kızımı düşünmekten gözüme uyku girmiyor bu saaate kadar yıkılma videoları izledim 😔bizim ev yıkılırsa ne tarafa yıkılır onu hesap etmeye çalıştım psikolojim bozuldu cidden YouTube’ye baktığımda Antakya depreminden 1 ay öncede böyle ufak ufak sarsıntılar oluyormuş alışmıştık artık diyorlar çok acı rabbim yaşatmasın ama kaçınılmaz son maalesef
Metesmom naynini Bursadayım ama dün akşamkini ve bu sabaha karşı olanı hissetmedim ben, sonradan telefondan olduğunu görmek bile yetiyor korkmaya. Allah korusun beterinden.
naynini TugceAsil teşekkür ederiz, bursa Mudanya kumyaka- Gemlik körfez sallanıp duruyor günlerdir 🤦🏻♀️
naynini berennurseli Allah’ım korusun hepimizi 🤲🏻 ugultusunu atamıyorum kulaklarimdan… Siz neresindesinuz mudanyanin?
melera Hissettik canım evet Çok kötüydü Cok fazla olmaya başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Allah korktugumuza uğratmasın
naynini humeyradmn ben de geçen bir yoshinori yi dinledim, ufak ufak olup, sonra bir gün hiç olmayıp ertesi gün büyük olur diyor. Taşınasim var da nereye gideceğim. Her yer apartman 🤦🏻♀️ bir de ya tasindigim hasar alır da mevcut evim saglam kalırsa diyorum … Kader işte.
humeyradmn naynini evet bende dün çaresizlikten ağladım bizim bina yeni sayılır ⅘ yıllık ama 2. Kattayız ve 4 katlı o beni korkutuyor Allah hepimizi korusun
berennurseli @naynini evet bende en çok uğultudan etkilendim🥺 güzelyalıdayım ben sağlık ocağının o taraflarda, siz nerdesiniz?☺️
naynini berennurseli ben Mudanya BUDO iskelesinin oradayım 😊 tsunamide ilk vuracak dalgaya selamlar 🤦🏻♀️😄 eski tekel yeni otoparka bakan binalardan birindeyim, 40 senelik apartman 🥺
berennurseli @naynini ay allahım korusunnn bizim binamızda yeni sayılmaz ama belli de olmaz ya sağlamlığı bir tanıdık siteler mahallesinden sıfır daire aldı geçen günkü 5 şiddetli depremde duvarı yarılmıs hemde daha yeni aldılar kaç milyona🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allaha emanetiz😔🥹
naynini berennurseli çok geçmiş olsun 🥺 yeni eskiden ziyade, yapan insan helal süt emmiş olmalı… Bizim burası denize yakın ya, çürümüştür demirler diye aglaniyorum
naynini Tombikdonerartikcokpahali amiiin inşallah 🤲🏻🤲🏻 dünya dualar üzerinde duruyor, güzel dualar edelim, herkes nasiplensin🤲🏻
naynini Metesmom Aminnn 🤲🏻 sabahtan beri bir sürü makale okudum, gözlerim acıyor. Kuzey fay hattı ile alakalı bir iki mail attım rasathaneden hocalara, bakalım dönüş alacak miyim 😊 alirsam bilgilendiririm…
bbbnnndzf naynini ben dün gecedekini hissetim. Sabah sahur icin kalktim sabah namazına kadar uyumadım ama hisetmedim onu
naynini bbbnnndzf yatarken hissettim. Bir de yakınlık önemli, sismik dalgalarin şiddeti km arttıkça azalıyor 🤲🏻 ayakta olsam sesini duyardım da büyük ihtimalle sarsıntıyı hissetmezdim