birbebekmasali Eslem46 işini profesyonel yapan biri olursa aslında korkmanıza gerek yok çünkü zaten orda hissiyat yok acımıyor ama alternatif olarak yüz epilatörleri varya ince olan onunla alabilirsiniz 😊
iyikiianneyim Eslem46 eğer korkuyorsanız tüy dökücü kremle alın. Zaten ha jilet ha krem ikisininde pek bi farkı yok
Acer Jiletle alan arkadaşlarım tüyler hemen çıkmıyor mu yada sert elinize dokundugunuz zaman kötü bir şekilde hissiyat vermiyor mu iğne gibi ben bu yüzden yıllar önce bıraktım jileti bide daha çok çıkarıyordu 😒
Acer Eslem46 bekarken epilasyon gittim seyreldi sonra ağda yapıyorum kalan varsa da elimle alıyorum çok zorluyirdu önceden
terazikadini Eslem46 çok yavaş ve hassas bir şekilde jiletle almıştım ben hala da öyle yavaş yavaş alıyorum 9 ay oldu korkuyorum keserim enfeksiyon kaparım diye
ArvenMom Eslem46 40 günde dikişlerin üstündeki ince tüyleri temizlemiştim ben pek sevmiyorum takıntılıyım duramadım valla
Maviim Eslem46 6 ay geçmişti ama iyice kapanmıştı zaten dikiş bide çok hafif üstünden aldım bastırmadan hemen nazikçe bir şey olmadı