1Annevekizi Asya77 2 aylıkken bende öperek kulağına sarki söyleyerek ve saçını okşayarak uykuya daldiriyordum yani bunları yapınca hemn dalıyordu sonra nasıl bıraktım hatırlamıyorum ama böyle bir dönemimiz olmuştu
GulAb Asya77 ay kızım daha ilk aylarındaydi. Ben bir kaç defa üst üste öpünce uyuyordu. Benim gibi yaşayan varmış 😂 ama sonra bu özelliğimizi kaybettik.
sessi Asya77 benimde 1.5 aylık bebeğim temas bağımlısı yatakta sürekli beni istiyor nefesimi hissetmeyince uyumuyor bende öperek başını okşayarak uyutuyorum uyuyuncada sürekli elim üzerinde olsun istiyor çekince sıçrıyor sürekli
oglumubeklerken Asya77 ilginçmiş valla ilk kez duyuyorum 🙂 inşallah ilerleyen dönemde ben bu işi nasıl unutturacam nasil bıraktıracam diye dusunmek zorunda kalmazsiniz 🥲
GulAb Asya77 uzun süredir denemiyordum. Tekrardan deneyeyim. Güzel bir şey ya. Hem doya doya öpmek hem de memeden bağımsız uyuması 🤭
sessi Dilararden çok fazla yatakta sıçrayıp ağlaması korkmasıda normal mi bu ara bu sıçramalardan uyuyamıyor 😕
dlk1410 Asya77 Benimde bir ara öyleydi. Kızım gece uyanınca,öp anne derdi öyle tekrardan uyurdu. Ama nefes dahi alamıyordum sımsıkı sarılırdi 😅
yenianne01 Asya77 benim oğlumla hergeceki uyutma rutinimiz 1 saat sürüyor kucağımda debeleniyor sarılıyoruz Sallıyorum tekrar kucağım en sonunda kafasını koyuyor minik minik öpüyorum uyuyor🫣Bir yandan hem çok iyi bir yandada bağımlı oluyor anneye