BellatrixLestrange Merhaba kızlar bu ay regl bitiminden 5,6 gün sonra tekrar bazen açık bazen kahverengi renkte akıntı gibi değil ama lekeleme gibi kan geliyor. Doktora gideceğim randevu aldım öncesinde başına veya bir yakının başına gelen var mı merak ettim 🌼
turkan2_ BellatrixLestrange bnmde dogumdsn beri hc regl gormdm oluyorum sandm 3gun kahvrengi lekenmem oldu hale olmdm anlmdm herkeste aynı sorun mu var ne 🤔
niloyaaa BellatrixLestrange malesef ben yaşadım bu durumu kimyasal gebelikmiş benimkisi kan testi verin en iyisi
turkan2_ BellatrixLestrange ben ilk kızımda 4 aylikti gormstm leknme v.s başıma gelmemişti hiç sizin leknme olms muydu🤷
BellatrixLestrange turkan2_ 6 aylikken leke değilde kan gelmişti biraz ben dedim regl olacağım sanırım sonra gelmedi hiç 😁
Asktanolur turkan2_ bende doğumdan 18 ay sonra adet oldum ilk ay gayet normalde ikinci adetimde 2 gün kahverengi lekelenme oldu çok garip geldi .Siz neyden şüphe ettiniz
turkan2_ Asktanolur ben adet gormdm hiç olucam zaman kahverengi gelmezdi kanma gbi olsa neyse yerleşme kanaması v.s dediler hep şüpe etim bide süt korur lafına çok inandım 🤦
turkan2_ BellatrixLestrange kesinlikle ama ben bu son diyorum kucuken da iyi akılı yetince en zoru oluyo
turkan2_ BellatrixLestrange aynen öyle inşallah pozitif cikar da kucuken bir demlik kurtulurum yine 2yasinda filan kalırsam o süreç gözümde buyuyo 🤣🤣ilk kızım cunku depil atiyodu artik
turkan2_ BellatrixLestrange aynen öyle bide sezeryanliysan daha zor tabi Sezeryan yapanlari dogurdun gözünde goremiyolar 🤦😒
BellatrixLestrange turkan2_ o bana çok saçma geliyor işte sezeryan bence normal doğumda daha zor nasil öyle düşünüyorlar anlamıyorum ki normal doğumda dogum bitince çoğu acı bitiyor ama.sezerysnda asil acı doğumdan sonra başlıyor ki Allah hapimziim yardımcısı olsun derdimiz bir değil ki erkeklere bak 1 kere sünnet ol geç biz bir doğur iki yokmu.iki doğur üçüncü derler 😬