Deletedmom136 Arkadaşlar evde kuran okutucam hem kızım hem evin bereketi için ama hiç okutmadım. Misafir çağırıcam neler yapmam lazım yemek olarak ne dağıtsam uygun olur? Lahmacun yaptırıp dağıtsam nasıl olur
Serenaysmom Deletedmom136 ben yaptım gecen hafta Et kavurma pilav sarma börek ve un helvası ikram ettım. Tabi bebekle bunu hazırlamak zor halamlar geldi yaptı sende teksen bunları yapamazsınn lahmacun kokabılır ama pide yaptırabılırsın
senbenbensen Deletedmom136 bnde yaptım bi hafta oluyor. Pide salata tulumba tatlısı kadayıf tatlısı pidenin yanında vermişlerdi onu. Sarma bide. 😊
Canlarim Deletedmom136 be de okutcam inşaallah, tavuk pilav ve tatlı dağıtmayı düşünüyorum tabi birde ayran 😊
Deletedmom136 Serenaysmom tekim eşim bile yardım edemiycek ama siz epey hazırlık yapmışsınız ne güzel Allah kabul etsin 🙏🏻
Deletedmom136 senbenbensen sarma saramam ama ben de yanına tulumba alayım o zaman 😄 lahmacun olmaz mı qcaba ya pide mi yaptırsam
Deletedmom136 Canlarim tavuk pilav da mantıklı aslında başka bişey dağıtmaya gerek var mı acaba bi de çayın yanına tatlı koyarız
Canlarim Deletedmom136 bence yeterli ve gayette iyi olur.aynen ister çayın yanında ver tatlıyı ister pilav tavukla servis yap ikiside uygun bence 😋😊
babymilax Deletedmom136 lahmacun biraz koku yapmaz mı 🤷🏼♀️ Biz normalde tüm mevlütleri evde okuttuk genelde 50 kişi olurduk ama bebek mevlütü daha kalabalık olacağı için dışarda okutmak istedim. 2 çeşit pide yaptırdım tatlı sarma ve ayran vardı. gayet rahat servis edildi ve tüketildi tavsiye ederim
Deletedmom136 babymilax bebek mevlüdü maksatlı yapmıyorum aslında ben öyle hediyelikli süslemeli bi hazırlık yapmiycam evde kuran okutup sevaplanmak için yemek dağıtcam gelenlere. Pide içi hiç hazıelamadım ama bakiyim bi ben de pide yaparım belki
Deletedmom136 Deletedmom78654 kokar diyolar ya kararsız kaldım içi ben hazırlayıp fırına verecektim biz bize olcaz ama bilemedim
toesta Pide dağıtıyor pilavlı olmayanlar yanına tatlı ayran bu kadar ama sarma da eklenirse güzel olur tabi
babymilax Deletedmom136 bende hediyelik ve süsleme yaptırmadım ama 150 kişi 1+1 eve sığmayacağı için dışarıda yaptırdım. Pide içini ben hazırlamadım dışarda yapıldı tanesi 1 tl ye
Deletedmom78654 Deletedmom136 neyine kokuyor ya sanki ilk kez bir Mevlüt’te lahmacun dağılacak. Hem pratik hem insanlar seviyor bence.
senbenbensen Deletedmom136 Akraban felan varsa pilav üstü tavuk olur ama kimsen yoksa hiç uğraşma. Bn tek başıma yaptım hazırlıkları pide yaptırdım hiç uğraşmadım dışardan geldi ayranı pidesi tatlısı. Bi sarmayı bide hediyelikleri kendim hazırladm. 😊
Deletedmom136 Deletedmom78654 bende bulaşık çıkmasın diyorum çünkü yardım edecek kimse yok bebeğim de çok sakin değil 🥴