Meczupanne cikolatacanavari 18 aylık kızım kan değerleri çok düşük bizde yeni başladık möllers ı önerdi doktor piyasada onun tahtına geçebilen yok dedi ablam yıllar önce yeğenime kullanmıştı çok faydasını gördü
livanurvealpinannesi61 Neriucan d vitamini kiloya göre hesaplanıyor kilo başı 100 ıu gelecek şekilde oğlum 16 kilo günlük alması gereken d vitamini 1600 ıu. Uzmanlar söylüyor siz bilirsiniz tabi.
Neriucan livanurvealpinannesi61 o zaman bizlerin kilosuna göre 1000 iu luk d vit çok eksik kalıyor günde bi fıs sıkıyoruz benim kafam bayağı karıştı bunu mutlaka doktuma soracağım en azından eksik bir bilgim varsa öğrenmiş olurum
Beyzanrrrr Eailesi4 cnm bende ocean aldım dün 22 aylk oğlum bir Çay kaşığı verdim bugun..sen haftada kaç kez veriyosun ne kadarlk oğlun
Beyzanrrrr Eailesi4 tamam kuzum sağol Peki bu balık yağı ne kadar süre kullanabiliyorms bi süresi varmiki bozulma açısından
Elfelf475 cikolatacanavari ben soğuk sıkım keten tohumu yağı kullanıyorum. Hazır balık yağı almıştım ocean fan çocuğun iştahını kapattı kullanmadım attım açıkçası