cikolatacanavari Selam kızlar bebeklerinize çocuklarınıza balık yağı verdiniz mi verdiyseniz hangi marka kullandığınız ve memnun kaldınız mı ve nasıl yararlarını gördünüz benim kızımı bir buçuk yaşından möllers balık yağı varmış onu almayı düşünüyorum
pasaklisinkukuli cikolatacanavari 13 aylık naşladık möllers tuttifrutti aramoli kullanıyom tadını seviyor hafta içi 1 çay kaşıgı hafta sonu vermiyoz
ElifDeniz21 cikolatacanavari Bende kullanıyorjm ocean markalı olanı herhangi bir zararı olmadı iştahta çok artma yapmadı yani yine standart yiyor
Beyzanrrrr Eailesi4 cnm bende ocean aldım dün 22 aylk oğlum bir Çay kaşığı verdim bugun..sen haftada kaç kez veriyosun ne kadarlk oğlun
Eailesi4 cikolatacanavari 2 gündür kullanıyorum iştah içinse bilmiyorum benimkiler normal yiyordu hala aynı ben balık yemedikleri ve beyin gelişimi için kullanmaya başladım
Neriucan cikolatacanavari ben new life efa kullanıyorum. Balık yağında dikkat edilmesi gereken şey dha ve epa yüksekliği demişti doktorumuz çocukların günlük 1000 dha ve epa almalı demişti en yüksekte bu markaydı. Ben bunu kullanıyorum
livanurvealpinannesi61 Neriucan möllers you plus vitagil epa dha değeri 1000-1500 arası yalnız epa dha değeri yüksek birçok marka var araştırın isterseniz
Mom_122 Tavsiyem möllersin tuttu furitti olanini almanız. Ben elmalı olanini aldım tadını sevmedi. Bu dediğimi genel olarak seviyormuş çocuklar
livanurvealpinannesi61 cikolatacanavari ben möllers omega 3 kullanıyorum tutti fruttili olanı. En iyisi möllers
Neriucan livanurvealpinannesi61 vitagil önermiyor doktorum multivitamin gereksiz yere alındığında erken ergenliğe sebep oluyormuş. Bende araştırdım ve birçok doktor bu konuda hem fikir sadece omega 3 içeren balık yağı kullanmamı önerdi. Ben bu şekilde araştırdım möllersin sade omega 3 içerenlerine resmi sitelerinde bu değerler 1000in altındaydı. Belki ben eksik araştırmışımdır bilemiyorum.
livanurvealpinannesi61 Neriucan bana doktor möllers önerdi epa dha değeri yüksek dedi youplus var onun da değeri 1000 ve üzeri benim çocuklarım möllers den başka içmiyor doktorlar epa dha değeri yüksek diyor bilmiyorum canım
Neriucan livanurvealpinannesi61 new life ında değeri 1170 diye biliyorum omega 3 değeri de ayrı olarak yüksek. Doktorum banada piyasada ki içinde multivitamin olmayan en yüksek değere sahip olduğunu söyledi bende araştırınca öyle gördüm. Her biri farklı söylüyor anlamadım . Bir de möllers balık yağının içinde hep 400 ıu d vitamini de var benim oğlum 1 yaşından büyük 600 ıu kullanıyor. Yani sadece möllers versem d vitamini eksik kalıyor ekstra versem fazla gelecek bi yandan bunu düşünerekte almak istemedim. Sade olanı tercih ettim
livanurvealpinannesi61 Neriucan günlük alması gereken d3 vitamin kilosuna göre hesaplanıyor zaten 15 kilo ise 1500 ıu d3 vitamini almalı o yüzden sorun olmuyor bende möllers kullanıyorum d3 vitamin de 600 olan kullanıyorum
Neriucan livanurvealpinannesi61 yetişkinler için bile 1000 lik doz öneriliyor. Sizin söylediğiniz doz fazla değil mi. Hatta hamilelikte 1000 iu max demişti doktorum. Fazla d vitamini zararlı diye biliyorum. Yani açıkçası ben 1000 iu oğlum 600 iu kullanıyorum geçen hafta kontrolümüzde tüm değerlerine bakıldı özellikle d vitamini konusunda bana seninki ile karıştırma verirken deyip gülmüştü
livanurvealpinannesi61 Neriucan d vitamini kiloya göre hesaplanıyor kilo başı 100 ıu gelecek şekilde oğlum 16 kilo günlük alması gereken d vitamini 1600 ıu. Uzmanlar söylüyor siz bilirsiniz tabi.