mematiii Merhaba hanımlar bebeğim geçen ay 6 sında rota aşısı 1. Doz yapıldı ve şuan 2. Dozu yaptırmadım kaçıncı aya kadar yaptırmam gerekiyor bilen yazabilir mi şuanda 5 ay 21 günlük birde
nakdeniz92 mematiii 1 ay ara ile oluyor sanırım biz 3 ayda ve 5.ayda yaptırdık aynı bu arada bebeklerimiz 5ay 21 günlük 🙂
armut Gulcinavci canım birsey soracağım bebeğim 14 temmuzda doğdu 18Ekim ilk doz rota aşısı oldu şimdide bebeğim 5ay 1günlük 2.dozu bu ay içinde yaptırmam mı lazım
esraperaonur Seldaaaaaqaaq eczaneden siz alıp götürün 3. ve 5. ayda oluyor yaptıracaksanız vakit kaybetmeyin bence ki yaptırın önemli bir aşı
Seldaaaaaqaaq Benim bebeğim 3 buçuk aylık oldu bi eczacı geçti demiş başka eczacı da olur demiş bizde bilemiyoruz napacağımızı
Seldaaaaaqaaq Ay aşısıyla çakışmaması Lazın en az 4 hafta olması lazım diyen de var aynı gün hem rota hem de karma verem olsa sorun yaratmaz diyen de var çok aradayız bunları söyleyen iki farklı hemşire
Lucy mematiii İki rota aşısı arasında 2 ay bıraktıkları için birşey diyemiyorum ki kuzum. Şimdi yaptır desem, 1 buçuk ay bile olmamış. O yüzden riske atma canım sor en iyisi. 🥰