Babymelo Melikenl asla mantar vs değil alerji olmuş birşey benim bebeğimde de oldu bildiğiniz Arko krem var ya tüp şeklinde kullanın hemen etki gösteriyor ben pişik falan olduğunda da sürüyorum deneyin bir şey kaybetmezseniz kime söylediysem etkisini gördü
Meriyys Melikenl bu arada altını alırken nemli bırakmayın, bez değisimi sırasında bir iki dakika havalandırın ve doğal zeytinyağı sürün, ben popolin ve zeytin yağını karıstırdım bazen sırayla sürdüm 3. Gün tamamen geçti
Alperenesra Melikenl geçmiş olsun doktora götür bence sen yinede şuan el ayak hastalığı var sadece çocuklara bulaşan belki duymadın görmedin ama Allah korusun korkulacak bisey değil ama antibiyotik kullanman gerekio onda yoksa vücuduna yüzüne eline koluna filan yayilio islak mendili bırak antibiyotik krem varsa sür bnce doktora bi göster çok geçmiş olsun
Melikenl Alperenesra teşekkür ederim. Doktoruna sordum yarın cevap verir mutlaka. Sadece popo kısmında var. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum 🥺 umarım basit bir şeydir. Tekrardan teşekkür ederim
Ipekk123 Mantar aynısı olmuştu nemli kalmıştır mutlaka iyice kurulayıp birazda hava almasını sağlamak gerekiyor mantar kremiyle hemen geçiyor ama merak etmeyin
birmelekannesi__ Melikenl doktora götürün geçmezse. Benim kızımda pişik sandım geçti geçecek dedim geçmedi. Doktora götürdüm mantarmış. Bir günde geçti kremle
Melikenl birmelekannesi__ doktora sordun yarın cevap verir mutlaka. Umarım hemen geçer 🥺 teşekkür ederim
Alperenesra Melikenl korkma elhamdülillah herseyin çağrısı var 😊 belki de pişik tir altını güzelce temizle kuru bırak sonra kapatırken kremle mis gibi sarıl öp yatır sabaha bisey kalmaz inşallah 🫶RABBIM evlatlarımızı korusun yinede herseyi bilmek gerekir die söyledim bilgin olsun die nolur nolmaz geçmiş olsun korkma tekrar söylüyorum 😊
Busra1998 Melikenl travazol kremle hameten krem mavi olandan ikisini karıştır sür bnim kızımdada oluyor bn ikisini karıştırıp sürünce geçiyor
Melikenl Busra1998 hametan hergün kullanırım alerjisi olduğu için pişik oluyor. İlk kez böyle sivilce oldu. Çoğunluk mnatar demiş burda. Umarım çabucak geçen bir şeydir
Melikenl Alperenesra ya Allah razı olsun. Gerçekten böyle bı yoruma ihtiyacım varmış. İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim 🥲♥️
Alperenesra Melikenl Amin hepimizden inşallah 15 aylık erkek annesiyim duygularını aynısını yaşıyoruz telaşını korkunu normal hastalanacaklar elbet oynarken düşecekler bazen üzülecekler agliyacaklar onlarda biz gibi büyüyecekler acı ama gerçek anne olmak çok zor ama tadı varya kokusu ömre bedel sabaha sağlıkla uyanin inşallah 🤲🫶
Mrvegee Melikenl bu mantar benim oğlumdada oldu doktor 2 krem verdi 3 günde geçti bölge ıslak kaldığı için olurmuş
Burcuervaada Melikenl ek gıda ya yeni geçti iseniz olur altı uzun süre ıslak kaldıysa olur . Deterjan değişti ise olur . Bir sürü sebebi olabilir .