tubikkk Arkadaşlar burda bazen öneriler deneyimler soruyoruz 1 cevap dahi gelmiyor amaki saçma başlık ve konulara o kadar yorum ve cevaplar var ki şaşırıyorum neden böyle adı üstünde happy Kids mutlu çocuklar uygulamanın adı …
belengaz tubikkk ya işte arada mutlu kaynanalar mutlu elti gorumce vs de oluyor o yüzden bu konular açılıyor
Sstseniyerleryerler tubikkk O konuların etiketi var da ondan.. Mesela sizin bu açtığınız etiketin konuları onlar, mesela sizde o saçma dediğiniz postlar kadar saçma bir post açtınız. Her hafta açılıyor, bravi.
Ecrininannes belengaz ama bence insanlar burda dertlerini anlatmalarinin sebebi rahatlamak çevresindeki lere anlatamiyorlar buraya geliyor lar bence
tubikkk 1meowmam bazen bir bilgi araştırmak için giriyorum tamamen istemediğim bilgileri okuyup uygulamadan çıkıyorum tabi arada olur ama bu uygulama aşırı var
tubikkk Sstseniyerleryerler konular açılsın istediği kadar açılsın benim anlatmak istediğim neden çocuklarla ilgili şeylere anneler cevap vermiyor da o konulara yüzlerce cevp oluyor bu konu üzerinde açtım ben post.
tubikkk Selimikomom açılsın konular konu açılıp açılmamasi değil nedense sadece bilgi içerikli işte diş dönemi ek gıda dönemi bunlara cevap verilmiyor işte sorun orda oluyor anneler burayı ciddi şekilde amaç dışı kullanıyor.
mobesebesir tubikkk sağlık konularında herkesin bilgisi deneyimi olmayabiliyor o yüzden fazla yorum gelmiyor bu gibi durumlarda arama kısmına yazıp daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Mesela en son diş sormussunuz oğlumun 17 dişi var sancılı Bi sürecimiz olmadı bu konuda ne desem hava da kalır en iyisi dediğim gibi yapmaniz
1meowmam tubikkk yani her çocuğun gelişimi farklı oluyor kimisi çocuğunu büyütmüş veya kimisinin çocuğu küçük oluyor yada sizin yaşadığınız durumu yaşamamış oluyor bazılarıda hiç cvp vermek istemiyor sağlık konusunda çoğunlukla bende akıl vermiyorum çünkü en iyisi doktora danışmak oluyor dediğim gibi tercih meselesi istedikleri konuları konuşup konuşmamaları 😊
Fmine tubikkk çok haklısın bazen bişey soruyoruz hıc cevap bile vermeyolar ama nerde saçma sorular var hemen yazıyolar
berikomoms tubikkk sorun şu günde bir milyon ek gıdaya başlıyorum neler vermem lazım vs tarzı post açıldığı için artık kimsenin cevap veresi gelmiyor mesela meme bıraktırma olayında öyle. Eski postlar var arama kısmına yazarsanız bu konularla ilgili sınırsız post bulursunuz zaten günde 10 kere meme bıraktırma postu açılıyo mesela 10 tanesine birden cevap vermiyorum şahsen bir tanesine veriyorum diğerlerini açıp bakmıyorum bile.
Sstseniyerleryerler tubikkk Sağlık konusunda burada kimseden akıl alma, kimse ne doktor ne profesör.. Postunu yorum yaparak yukarıda tut burada işler öyle gidiyor. E bizim millet dedikodu seviyor ablacım.
tubikkk mobesebesir arada öyle yapıyorum ama burayı bilinçli ebeveynlerin kullanması gerektiğini düşünüyorum ben yani tamam kimse cevap vermek te istemeyebilir amaki o kadar saçma şeylere yapılan cevapları görünce uygulamanin ve annelerinin burayı amaç dışı kullandığıni görüyorum o yüzden bu post açtım bende..
HappyQueen tubikkk neden bilinçli ebeveynlerin kullanması gerekiyormuş? Madem sorularınıza cevap alamıyorsanız gidin doktorunuzu arayın. İsteyen istediği posta cevap verebilir. Sizde duyar kasmak için bu postu açmışsınız
mobesebesir tubikkk ama annelerin gün odası diye de başlık koymuş bu uygulama herkes istediğini yazar demekki. Ha sağlık başlığı adı altında kaynana elti ile konular yazsalar dediğiniz doğru
Babybloom tubikkk saçma başlık ve konulara o kadar yorum ve cevaplar var ki tubikkk ne çok açıklama yaptım ya bugün. Demişsin ya saçma konulara çok yorum var diye, senin saçma konuna da yazayım dedim😁
Tatlican tubikkk adı üstünde happy Kids mutlu çocuklar uygulamanın Eee tamm iste önce sacma konular dediginiz konularlara mutlu anneler olacakki sonra mutlu cocular olsun .insanlar kafa dagitiyor iste🤷♀️
tubikkk @“Tatlican”#p288814k Tatlican kaynanam kötü kayinbabam bunu böyle yaptı sen bu konularla mutlu oluyormusun ben olmuyorum mesela ama çocuğumla ilgili bir yorum okuduğumda bir konu hakkında bilgi aldiysam mutlu oluyorum…
tubikkk HappyQueen seninle bu konuda tartışmayacağim tamamen kendi görüşüm ve düşüncem bu sizi ilgilendirmez sizde sıf yorum yapmak için yorum yapmasaydininiz keşke postuma.