Nevaninannesi H_S_FS 8 buçuk aylık ilk baba ve dede dedi. Anne diye sesleniyor şimdi gel de diyor al da diyor
3yasakadarsifirekran H_S_FS 8 aylıkken baba dedi bilinçli olarak sonra hiç susmadı😂 24 aylık olacak 4 gün sonra derdini anlatır , uzun cümleler kurar🌺
Elisa0301 H_S_FS 11 buçuk aylık 8 ayda baba dedi 8 buçuk da dede dedi hemen arkasından Allah dedi sonra gel mama dedi bu bu diyor pazar günü ilk defa anne dedi bir daha anne demedi hahahaha birşey söylüyor konuşuyor ama ben anlamıyorum ne dediğini hahahha
A_12ynr H_S_FS bir aylikk istemsizde olsa net şekilde anne dedi beş buçuk aylikknde hadi babooo anni dede vb kelimele demeye başladı şimdi bir yaşında kelimeler eklendi yeni kelimeler ama cümle daha kurulmuyor 😂
DrkAyz H_S_FS 8.5 aylık 6.5 aylıkken baba demeye başladı şimdi baba, anne, mama,dede,meme,emme,cici soğuk bı yerdeyken de diiiis diyor ☺️
minikoglummmmm H_S_FS 11 ayda mama ve baba dedi şuan 14 aylık değişen bişey yok mızmızlanmak dışında 😂
Dorukunannesifatihinbitanesi H_S_FS yedi buçuk aylık baba dedi, şimdi dokuz aylık baba,dede,mama diyor
kizlarimbenimherseyim 11 ayligiz anne dede mama baba anneyi arka arkaya söyleyince anneanne çıkıyor ağzından
Elifmihre H_S_FS beyzzsenturkk_ ayyy 9 gün sonra 11 aylık olcak zilli bıdır bıdır susmuyor bağırıyor homurdanıyor aynı şeyleri yaşıyoruz 😂😂
beyzzsenturkk_ Elifmihre tam bişey yaparken yakalıyorum ya hayır diye bağırıyorum o da bana yumruğunu sıkıuo heeeehüğğğğğ diye bağırıyor dilli ya