Tombikdonerartikcokpahali 153s34 kızım 9 aylık yani 1 yaş zıbın arıyorum. Birde diğer kızım var o da 2,5 yaşında ona da 3 yaş olur
Tombikdonerartikcokpahali EmirMom ya beden degisikliginde fiyat artıyor iki ayriyeten alsam beden beden 380 liraya geliyor
153s34 Tombikdonerartikcokpahali eger oraya gidersem ve bulursam sizin icin alip kargolatmak isterim acikcasi ama gideblirsem tabi 😔
Tombikdonerartikcokpahali 153s34 inşallah, ama buradan bulurum büyük ihtimalle 😚🥰güzel yureginizden operim
Tombikdonerartikcokpahali Nurten89 zıbın istiyorum. Ne kadar düşünüyorsunuz elinizde ne kadar ve kaç aylık
PamukPrensesannesii Tombikdonerartikcokpahali Canım dolap uygulaması kullanıyorsan orada bir zıbın sayfası var. Sıfır zibinlar tanesi 30tl. Geçen kızıma 5tane almıştım çokta memnunum. Gidip adına bakıp geliyorum hemen yazicam sana. Boşuna ikinci ele para verme
Tombikdonerartikcokpahali PamukPrensesannesii gördüm canım 🥰 teşekkür ederim biraz daha indirimli alabilirsem alicam alamazsam orafan akicam artık 🌹🥰