Tombikdonerartikcokpahali 2,5 yaşında ki kızım ve 9 aylık kızım için zıbın arıyorum uyguna satabilecek toplu varmı tek tek alamam sanırım kargo falan çok tutar 😚
Sunseet Tombikdonerartikcokpahali canım triobebe var oradan 5li satılıyor uyguna da geliyor bence ordan bak hem sıfır
Sunseet Tombikdonerartikcokpahali trio bebe de 3 lü satılan 99₺ kalıpları dar gibi duruyor büyük beden alırsan uzun süre giydirirsin zaten bezi de hesaba katarsak 24-30 ay olan bedeni almanı tavsiye ederim
EmirMom Tombikdonerartikcokpahali Canım trendyolda da 5 li set halinde 132 TL tanesi 26 TL’ye falan geliyor bir bak istiyorsan 🌼 5li seti 125 e satan satıcı da var üstelik iki çocuğunuzunda bedenleri var şimdi baktim da 🌼
Sunseet Tombikdonerartikcokpahali hayır kuzum Google ye yaz TRİOBEBE diye kendi internet sitesi çıkacak karşına ordan bakıp whatsaptan sipariş edebilirsin
Sebusebu Tombikdonerartikcokpahali Kücük için bişeyler ayarlayabilirim benim büyük kızda 2 yasında o yaş grubu olmaz ama kücük için kıyafetler var elimde güzel
Tombikdonerartikcokpahali Sebusebu kıyafete ihtiyacım yok xanim ama zıbın varsa kucun için bakar mısın çıkar mı zıbın fiyatı ssen belirle
153s34 Tombikdonerartikcokpahali bizim burda(istanbul) bi magaza var kapaniyor herhalde, her sey yari fiyatina. 20 tlye kisa kollu zibin aldim bir suru 🥲 kske imkanim olsa size de alsam yollasam.
Tombikdonerartikcokpahali 153s34 ah ne güzel ya Allah razı olsun düşüncen için. 🥰 İnşallah bende öyle bulurum biri trendyolda paylaşmış şimdi oraya bakcagim
Tombikdonerartikcokpahali kums bende çıkar 1,5 yaş yazlık kıyafet bakmak lazım , acelesi yoksa bekle bulmam lazım ama 😌🥲