Ececiiim Nnnnwel o zaman eşinizin erkeklerle konuşmanızı yasakladığından bahsetmeseydiniz hanımefendi hahah çok iyi ya 😂
Nnnnwel Ececiiim bundan bahsetmesem de dangalağın biri sen niye muayene et diye ısrar etmedin diyecekti 😂
Bugleminannesi28 Nnnnwel ben o kadar ücret odediysem niye muayene etmediniz diye sorardım eğer ki ustelerse şikayet ederdim tamam şuan salgın var herkes oksurup hapşıriyor ama çocuğu muayene etmeden ne derece olduğunu bilemez
deli_bir_hatun Nnnnwel sorun dr değil sen ve eşin. kötüleme boşuna git önce eşinle olan problemini düzelt
maysa-19 Nnnnwel ne olursa olsun bı boğazına bakmalı göğsünü dinlemeli .diğer türlü eczanede ilaç önerirdi.bence bugün imkanın varsa başka biyere götür
Nnnnwel Zaten çocuğum hasta canım burnumda bi de milletin boş yorumunu çekemem zaten vaktım yok bi iyilik yapmak istedim pişman oldum
DevosMom Nnnnwel insanlara dangalak diyen sizsiniz pardon da durduk yere. Hem probleminizden bahsediyorsunuz çocuğunuzun hastalığı dışındaki hem insanlar laf yapınca dangalak diyorsunuz. Biraz üslup, edep. Eleştiri kaldıramayacaksanız yazmasaydınız ne diye insanlara saldırıyorsunuz. Eşinizle beraber sizde tedavi görmelisiniz.
MinikPandam_ Nnnnwel inanmazsın ama ruh hastası da senin kocan. Sen de pek sağlıklı düşünemiyorsun hatta
Tombikdonerartikcokpahali İyi de hanimefendi herkes yardımcı olmaya çalışmış, tedavi görüyor diye bir doktora çocuğun hasta iken ısrar etmediysen doktora kabahat bulmayacaksın. Bu kadar aşırı kıskançlık ile nasıl yaşayacaksın? Şimdi sana yapan ileride çocuğuna da yapar.
tatlibiranneo Nnnnwel az bir para değil yani muayene edip boğazına bakmalı sırtıni dinlemeli basit bor öksürürken aile hekimine gidiyoruz boğazına bakar belini açıp dinler baya ilgilenirler o kadar para verip karşılığında doğru dürüst muayene etmemesi saçma.