eez Numanurcan yok 2 buçuk bizim evimize göre çok kalın olur her oda 23-24 derece civarında zaten .. bazen böyle bile çok terliyor sucuk gibi su oluyor
inci2019 eez yok çok kalın olmuyo bence. Bende 22 derece de yorgan üstüne yatak örtüsü serip yatıyorum. Onun da işte uyku tulumu artı battaniye oluyor. Terlemiyor bu şekilde.
Fahin eez bizim oda sicaklikligi 22 23 arasinda. Daha bu hafta kullanmaya basladim tulumu. 2.5 tog altina sadece zibin giydiriyorum. Terleme falan da olmuyor. Cunku zibin dengede tutuyor. Neden bana 2 tog alti cok ince geliyor tabi ev asiri asiri sicak degilse
Ege45 eez terliyip soğuyunca buz gibi oluyorlar bizdede ayni durumlar sırtı ya terli ya üşüyor çözüm bulamıyorum
Gulsennn1 Poly-ana yok alışkanlıkla alakalı sıcak ortamda bunalıyoruz serin olması lazım bizde çocuk da haliyle alıştı ☺️
Deletedmom_98 eez Gece sıcaklık 20 ye kadar düşer bizde İki tane uyku tulumu kullanıyorum 2.7 tog ve 3.5 tog İkisinin de içine pijama giydiriyorum İnce olana bir tık daha kalın giydiriyorum İkisi de çoraplı tulum Terlemiyor oğlum Ve sabahları soyarken bedeni sıcacık oluyor
072023 berfn çünkü biz yorgan altında dönüyoruz ve içeri hava giriyor ama tulum giydirdiğimizde hava sirkülasyonu olmadığı için daha sıcak oluyor.
Fikk Poly-ana ya işin acayibi ban da soğuk geliyor çocuk doktoru oda ısısı en fazla 21 olsun daha üstüne izin verme diyor çocuğu sıcak hasta edermiş soğuk değil diyor 🙄 amabenim gönlüm el vermiyor tabi
yesooo Arkadaşlar özellikle bebeklerin kalp atış hızları bizimki gibi 70 80 civarı değildir, 130 civarıdır ortalama ve bu hız vücutlarını daha sıcak tutar. O yüzden sizin üşüdüğünüz ısı onlar için ideal olabilir.
nkizilates eez Ben çözümü böyle buldum hasta olmuyor kızlar. Hem ğstüne yorgan örtüyorum hemde böyle yataga. Kafa kısmınıda acık bırakıyorum. Yorganını atsa bıle bu yatagın ustundekını atamıyor böylelıkle usumuyor :) tog mog öyle şeyler giydirmşyorum
eez nkizilates bi kere denedim bu şekilde o yorganı üstüne düşürdü çırpınıyordu evet güzel ama tehlikeli bir yöntem çocukların sağı solu belli olmuyor kızım kalkmaya başladı artık