lelelele34 Merhaba kızlar benim bebeğim 6. Ayına yeni girdi sağa sola dönüyor ama tam dönemiyor yani sağa döndü diyelim öyle kalıyor devam etmiyor karnının üzerine dönemiyor anlatabildim umarım 😄sizin bebeğiniz ne zaman döndü korkulacak bisey varmı
Fatma-00 lelelele34 4 aylıkken dönmeye başladı ama erken dönmesi benim için daha korkutucuydu sürekli uyanıp düzeltiyordum çok korkuyordum
ikiprensannesi53_ lelelele34 5 aylık bizde donemiyoruz çok nadir sola dönüyoruz öyle kalıyor 😅😅😅 cuma günü doktor kontrolumuz var sorucam mutlaka ayak üstü basıyor mu bebeğiniz benimki basmıyor ve herkes beni korkutuyor 😒😒😒
Aynenkanka lelelele34 her bebeğin gelişimi farklı her şeyden önce bana kalırsa korkulacak bir şey değil canı isteyince döner benimki 5 aylıkken tam dönüyordu 4 aylıkken sağına dönüyordu karın üstü dönemiyordu mesela yavaş yavaş oluyor endişelenmeyin
lelelele34 Aynenkanka tam endişelenmicem diyorum görümce belasi benim kızım onun gibiyken emekliyodu çok tembel bu daha dönemiyor diyor yada herhangi biri kendi bebeğiyle kıyaslıyor ister istemez takıyorum
dilmcao lelelele34 benim büyük cocugum 4 ay dolmadan dönüyodu ama kücügüm 6 ay 10 gunluk sizin bebeginiz gibi saga sola dönüyo tam tur atmıyo her bebek farkli benimkinin totosu ağır geliyo biraz vazgecip düzeltiyo kendini 😂
Aynenkanka lelelele34 öff aman yaaa bitmez dışardakiler bebeğin sağlıklı sonuçta hepsi farklı farklı mesela benim oğlum 8 aylık olacak desteksiz sadece birkaç saniye oturabiliyor genele bakınca oturması lazım ama doktorumuz 9 aya kadar normal dedi desteksiz oturma için ben onu dinliyorum sen de öyle yap derim
Kepekekmegi lelelele34 4.5 aylıkken sadece 1 defa yüz üstü yatarken sırt üstü dönmüş nasıl yaptı bilmiyorum bir daha hiç yapmadı 😂 şimdi 5.5 aylık yan yatırdığımda oyuncakla falan dikkatini çekiyorum atıyor kendini ama kolunu alttan çıkartamıyor 😂😂
zumrasmom_ lelelele34 normal olan hangi ay bilmiyorum ama 40 günlük bebeğim var ve dün sırt üstü yatağa indirdim arkamı döndüm 1 dk bile sürmedi bi baktım yan dönmüş eller ayaklar havada oynuyor tamamen dönmeye çalışıyordu hala obun şoku üstümde
berfn lelelele34 eli kulagindadir bu aralar donmeye baslar bnce egrr tek yone donuyorsa siz ona egzeriz yaptirip gostern gun icinde ise yaricsktr
Poly-ana lelelele34 Benim oğlum 2 aylıkken yan dönmeye 4-5 aylıkkende tam dönmeye başlamıştı ama hepsi normal yapamadığından değil çoğu bebek yapmak istemediğinden dönmüyor yada oturmuyor bizlerde olduğu gibi onlarında yapıları farklı ruh halleri farklı 🫶🏻
hepayni13 5.5 aylıkken dönmeye başladı şimdi 7 aylık tek seferde iki kere döne döne gidiyor bazen masa altindan koltuk altindan topluyorum kendisini🙆♀️
Elisaanil lelelele34 5 buçuk aylık kızım 4 buçuk aylıkken tam döndü üç aylıkken de yarım yatım döndü şimdi hiç dönmüyor canı isterse ama yüz üstü durmayı sevmediği için büyük ihtimalle ben de akışına bıraktım hiç bir bebeği kendi bebeğimle kıyaslayamam şuan bir bebek hağla Zamanı gelince İnşallah yürüyecek kilo alıcak vs bu benim bebeğim o senin bebeğin tembelse tembel çok hareketliyse çok hareketli yeterki sağlıklı olsunlar ♥️
Snp57asel lelelele34 benimkide 4 aylik sağına soluna dönüyor nadirende yüz üstü dönebiliyor fakat kolunu kaldıramıyor bebekler kendini belli ediyor er yada geç ne zaman emeklemeyj, yuruyeceklerini, konuşmalarını