Abc-happy_mom balli_cilek büyüyünce uyansın çıt sesine bi zahmet😂 aman Allah kolaylık versin bacım ne diyim 🤷♀️
Nurgulll35 @balli_cilek benim bebeğim de 5 aylık ayy aynı sorunu ben de yaşıyorum sifona bile az basıyorum yatak odasıyla banyo dip dibe hemen çıt sesine uyanıyor ne iş yapabiliyorum ne de birisi gelince evime rahat edemiyorum gelene sus sus vs çok zor tv de açmıyorum gün içinde sese çok duyarlı uyutuyorum mesela ayağım kalkarken kütlüyo hemen gözleri fal taşı😭
balli_cilek Nurgulll35 aha bu ben ya valla sese nasıl alışcaklar bilmiyorum 😒 canları sağolsun ya olsun napalım 😒💙
gyzem-s Benimkide aynıydı hemen nini muzikle başladık ona alıştı artık bizi duymuyor sabaha kadar çalıyor o😂
nsbetmz Beyaz gürültü çok işe yarıyor. Derin uykuya dalması yaklaşık bir buçuk saati alırmış. Bebeğim 11 aylık. Biz de çok dikkat ederdik ve giderek hassaslasti. Uykusu çok hafif. Benc salın gitsin. Alışması lazım sonradan çok zor oluyor. İlk bir buçuk saat
balli_cilek nsbetmz evet ya çevremdeki herkes öyle diyor mecbur alışmak zorunda diyor aslında sese hassasiyeti çok güzel ama kendide uyuyamıyor 🤷🏻