balli_cilek Kızlar 5 ay 25 günlüğüz eşim çok horladığı için adam salonda yatıyor biz oğlumla yatak odasında çıt sese uyanan bi bebeğimiz var ya öksürsem uyanıyor nefes alsam ürküyor hemen gözlerini açıyor daha da uyumuyor ben nasıl sese alıştırabilirim bikaç gece uyuduk birlikte alışsın diye yok horladığını duyduğu anda açıyor gözlerini 🤦🏻♀️
tomvejerry balli_cilek 7 aylığız en başından beri bu sorun var tv açıp uyutuyorum on dk sonra onun sesine uyanıyo 🤦🏻
EceDM balli_cilek odasını ayırın yeriniz müsaitse. Biz de aynı sebeple bir süre salonda yatmıştık. 😄 Sonra dedik, kız bizi odamizdan attı, vay arkadaş… Vakti gelmiş, ayıralım dedik, 6 aylık olmasina 1 hafta vardi. Kamerasi hep açık, kendi odasında uyuyor.
tomvejerry Catlakbiranne Gece sifonu çekemiyoruz uyanmasın diye Öldüm gülmekten 😅😅😅bende sabah çekerim diye direk ellerimi yıkayıp geliyorum 🤣
balli_cilek EceDM evimiz 2+1 ve beşiği bizim odada diğer odaya alma gibi imkânımız yoksa sanırım bizim oğlanda babasını odadan kpvmaya kararlı 🤦🏻♀️😂😂
ay5k balli_cilek benim kızda sonradan sese karşı hemen uyanıyor artık evdekilere susun demekten yoruldum gece bile en ufak seste istemsizce susun diyorum 😂😂inşallah bir çözümü vardır
balli_cilek ay5k ay ne yapıcam bilmiyorum şarkıyla falan uyutsam bu seferde dalınca geri uyanır bizimki öylede tuhaf öksüremez mi insan yok yorganı ağzıma sıkıştırıp öyle öksürüyorum şaka gibi 🤦🏻♀️ bazen emziği yıkayınca sulu kalıyor hafif cuk cuk ses geliyor ona uyanıyor 🤦🏻♀️😂
Abc-happy_mom balli_cilek 4 buçuk aylık bizim de doğduğundan beri beyaz gürültüyle uyutuyorum yine ani seslere tepki veriyor ama yatakta dönmemize uyanmıyor çok şükür. Beyaz gürültüsüz uyuya kaldığında ise parke gıcırdamasına bile uyanıyor tecrübeyle sabit🤦🏻♀️ beyaz gürültü deneyenibilirsiniz bizim arka fon müziğimiz artık beyin alışıyor bi noktada🤷♀️
balli_cilek Abc-happy_mom seste uyusun yeter ya ona da razı oluruz bazıları da çıt sese uyanması iyi diyor tamam iyi olabilir eve şu an iyi değil 🤦🏻♀️😂 hayır onada yazık oda uyıyamıyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM balli_cilek yatakta dönmeye korkuyoruz o kadar diyim ben bi çözüm bulamadım. İlerleyen zamanlarda huyu değişir diye umut ediyorum:)
balli_cilek BENOYLEUYGUNGORDUMM ah güzel kocam oğlu yerinden etti adamı ya 😂 böyle kalırlarsa işimiz zor gibi 🤦🏻♀️😂
Abc-happy_mom balli_cilek büyüyünce uyansın çıt sesine bi zahmet😂 aman Allah kolaylık versin bacım ne diyim 🤷♀️
balli_cilek BENOYLEUYGUNGORDUMM çocuğun uykusu sıkıntı olduğu için malesef 😒 çocukta uyuyamayınca çok huzursuz pluyor çünkü ama bir çözüm bulurum inşallah 😒