Kepekekmegi Yarenylmzz hafif olanlarda da sırt desteği yok veya ben bulamadım sanırım daha bebeğim desteksiz oturamıyor
Kaylas-mom Kepekekmegi o tarzlar bana güvensiz geldiği için ben joe markanın modelini tercih ettim uzun süre kullanılabilir daha konforlu ve uzun ömürlü
Yarenylmzz Kepekekmegi bebeğim 8 aylık hala desteksiz oturamıyor ama 3 aydır kullanıyoruz ben memnunum ☺️
Kepekekmegi Yarenylmzz ikea antilop modelinde denedim az kalsın kafayı vuruyordu o yüzden pek güvenemedim açıkcası 😂 vurmaması için kemeri çok sıkı bağlamak gerekiyor bu sefer de benim minik daralıyor sıkıya gelemiyor beyefendi 😂😂
hestiaone Bi heves gıdıp sırt kademeli mınderli boy ayarlamalı falan bısey aldım ama ıyı olsun dıye, şuan gerek yokmuş boşa para dıyorum. Yazlıga 150 tl ye dumduz bırsey aldım, aşırı kullanışlı hafıf yer kaplamıyo. Keske eve de öyle alsaydım
Beyda__ Kepekekmegi kademeli ve kemerli bizimki çok rahat kiwi koala nın kini aldık memnunuz 8 aylık olacak rahatlıkla oturuyor
Eailesi4 Kepekekmegi civil in kuzulu tepsili düz olanlarından almıştım 17 aylıklar hala rahat kullanıyorum daha da kullanırım gibi ☺️
birbebisannesii Kepekekmegi 5 aylikken oturtmaya basladim birde kemerlerini takabilirsin canm ben hic takmadim oyle kalkma egilimi olmadi oldugu zamanda zaten direk kaldirdim 😂 hic oturmadi
Kepekekmegi birbebisannesii kemerden çok çabuk sıkılıyor kafasını vurmasın diye biraz sıkı takmak gerekiyor onda da daralıyor 🥲