Kepekekmegi Kararsız kaldım normal bildiğimiz dik olanlar mı yoksa sırtı kademeli olanlar mı daha kullanışlı?
tubasd Kepekekmegi ben a101 e gelen tarzlardan aldım kullanisliydi zaten aman aman uzun bir süre kullanmadim
birbebisannesii Kepekekmegi ben normal kullandim duz pilsan marka bence cok asirisina gerek yok diye dusunuyorum yasina jadar bile oturmadi kixim 😂 cocukdan cocuga farkeder gerci de yani duz olani da gayet kullanisli
Kepekekmegi birbebisannesii kullanmaya başladığınızda bebeğiniz desteksiz oturuyor muydu? Ek gıdaya başlayacağız ama benim tosuncuk daha tam oturamıyor arkadaşın mama sandalyesinde denedim tepsiye kafa çakacaktı az kalsın 😂
birbebisannesii Kepekekmegi 5 aylikken oturtmaya basladim birde kemerlerini takabilirsin canm ben hic takmadim oyle kalkma egilimi olmadi oldugu zamanda zaten direk kaldirdim 😂 hic oturmadi
Yagmurcmn Bime geldi bimden aldım e bebektende içine minder aldım çok güzel kullanıyoruz 5. Ayda oturtmaya başladım üzerinde 8 aylık olduk hala kullanıyoruz
Kepekekmegi Yagmurcmn aniden kendini öne arkaya atıyor kemeri çok sıkı bağlamak gerekiyor bu yüzden. Onda da omzunu acıtır mı bilemedim
nurannnn Kepekekmegi ben babyplus aldım aslan 🦁 var oturma yerinde indirimde aldım zaten ebebek markaları sık sık indirime giriyor kademeli bizimki gayet memnunuz
Kepekekmegi nurannnn desteksiz oturmaya başladığında da kademesini kullandınız mı yoksa sadece ilk zamanlar mı iş görüyor
onegirlsmoms Kepekekmegi oturmaya başladı kademesini kullanmaya başladım hâlâ kullanıyorum katlanıyor tekerlekli çok güzel tavsiye ederim
Kepekekmegi Edanurmasal fiyat olarak biraz fazla geldi bana tabi herkesin bütçesi farklı 😊 Ben de https://ty.gl/3ib3fwour8 bunu alacağım sanırım, halâ araştırma aşamasındayım
Yarenylmzz Kepekekmegi bence bu tarzlar pek kullanışlı değil hafif bir sandalye öneririm ama tabiki size kalmış 🫶🏻
Kepekekmegi Yarenylmzz hafif olanlarda da sırt desteği yok veya ben bulamadım sanırım daha bebeğim desteksiz oturamıyor