Elisa- Nurxxx bu nerde yazıyor, kaynak nedir? O zaman hayat boyu her haltı yesin ilk kelimesi la ilâhe illallah diye cennetlik olsun, İslamiyet böyle bi şey değil bu kadar basitleştirmeyin lütfen 🙏 saygılar
Nurxxx Elisa- ya öncelikle laf olsun diye yorum yapmadan önce bir araştırsan güzel olurdu Dediğin gibi sadece lafla la ilahe illallah denilse ama kalpten inanılmayıp hiçbir ibadet yapılmazsa bu zaten münafıklık alameti olur Çünkü sadece dille söylenmiş bir söz olur Akıl var mantık var elbette ki öylesine söylenen bir sözle cennete girilmez yani kimsenin dini basitleştirdiği filan yok zaten La İlahe İllallah diyen bir insanın onu kalpten demesi ve onunla amel etmesi gerekir ki cennete girebilsin Bu arada Bu hadiste şu kaynaklarda geçiyor Kitab-ul İman’da rivayet etmiştir. Aynı lafızlarla Buhari ve Ebu Davud Kitab-ul Cenaiz’lerinde rivayet etmişlerdir.
Hlmylmz Nurxxx hz adem cennetin kapısındaki yazıyı okuyunca affedilmiş denilmiş ki sen bunu nerden biliyorsun demişki cennetin “Sen Muhammed’i nereden biliyorsun?” sorusuna karşılık da “Ben, cennetin kapısında ‘Lâ ilâhe illallah, Muhammedün rasûlüllah’ yazısını gördüm. İsmi, senin İsm-i Şerifi’nin yanında anılan biri, senin yanında en kıymetli olmalıdır.” şeklinde cevap vermiştir. Bence yorum yapmak için yazmayın bırakın dedirtiyorsa dedirtsin ne ümidini kuruyorsunuz üstün zekalı çocukların neler yaptığına insan şaşırıyor her çocuk kendine özeldir Ha benim sabrım yok dedirtemem kadın dedirtiyorsa ne güzel @“beyzacmvrc”
Defnesare15 Keremsmumy korkulcak bişey yok niye korkacaksınız.her bebeğin gelişimi farklıdır.annelik stresli zaten dagada stres yüklemeyin kendinize akışına bırakın.
bernaugur Keremsmumy canım 8 aylık bebeğim var o bile demiyor😂 her bebişin gelişimi farklı akışına bırak kasma
Keremsmumy ecemakkz yine de endişeleniyorum maalesef yedi buçuk aylık oldu hala demiyor çünkü 😏 bekliyorum ya sabır 🤗