berikomoms Keremsmumy 6 aylık falandı anne demişti ilk :) 6 aydan sonra tekrarlı kelimeler başlamıştı
beyzzsenturkk_ Keremsmumy o ayda hiç bişey demiyordu😂😂😂 dedeyi daha 1-2 aydır diyor 11 aylık korkmayın siz yanında bol bol konuşun
beyzacmvrc Keremsmumy 5 aylıkken anne dedi 5.5 gibi baba mama Allah dedi yemek yerken hamm yapiyor ek gıdaya erken başladık Gel gel ve alkışı çok güzel yapıyor bazen baybay yapar Konuşması ve bu hareketler için şu an zaten erken hiç takılmayın daha zamanı var Bol bol konuşun biz çok konuşuyoruz Kitap okuyun Resimli kitaplar alın karışık olmayan kendiniz hikayeler uydurun mesela Hiçbirini yapmasanız bile mutfağa yanınıza alın yemek yaparken anlatın bak bu domates domatesi doğruyorum tencereyw ekledim vs anlatın yemek tarifi verir gibi sizi dinlesin 🤭☺️
Nurxxx beyzacmvrc bende La ilahe illallah dedirtmek çok istiyorum 11 aylık ama dede den eeee den didi den başka bisey demiyor
Kubra226 Keremsmumy 9. Ayın içinde demeye başladı onun öncesi aaa eee o kadar şimdi 11 buçuk aylığız bababa dedede mememme
beyzacmvrc Nurxxx YouTube da bibercik TV diye bir kanal var dualı ninnileri var çok güzel onları açıyorum ben hep uyuturken Çocuk ilahileri falan var bir gün onu dinlerken baktım Allah diyor ben şok 😍 şimdi hep söylüyor maşallah 🌸 Tavsiye ederm o kanalları 🙃 Gün içinde açın çok ekrana bakmayacak şekilde uyturkwn falan La ilahe illallah demesi biraz uzun zor gelir heralde ama keşke onunda öğrense 😊
Nurxxx beyzacmvrc ilk ve son sözü la ilahe illallah olan cennetliktir o yüzden aslında istyorm ben bebekken ilk bunu demisim 😊
3goktgmom Keremsmumy 6aydan itibaren hadiiii dedeee demeye başladı 8aydan sonrada al gel anne demeye başladı şuan 10aylik başka yok
Elisa- Nurxxx bu nerde yazıyor, kaynak nedir? O zaman hayat boyu her haltı yesin ilk kelimesi la ilâhe illallah diye cennetlik olsun, İslamiyet böyle bi şey değil bu kadar basitleştirmeyin lütfen 🙏 saygılar
H_S_FS Oykuasena19_ canım valla bizde 11 aylık olucaz hiç bir şey demiyor bende çok kafama takıyorum ekrandan uzak tut diyorlar valla telefon filan vermem TV izliyorum ona da izletmemeye çalışıyorum ama bazen bakıyor eeee bende bakmasam canım sıkıyor napacam bilmiyorum yaa
H_S_FS Keremsmumy Canım benim kızım 9 gün sonra 11 aylık olacak inşallah hiç bir şey demiyor alkış yapıyor gel gel yapıyor Çığlık filan da atar ama daha bir kelime duymadım bende kafama takıyorum ya
PerfectMommy Keremsmumy siz bebeginizle konusuyor musunuz bir ses cikardiginda taklit ediyor musunuz ?