rgsg Aryamlinamom tavuk bu akşam yedim yumurta 1 haftadır yemedim hepsnine birden alerjisi olabilir mi
Aryamlinamom rgsg insallah yoktur ama maalesef olabilir yumurta yüksek alerjen Besin, yumurtaya varsa tavuk etine yüzde 60 olabilir dedi alerji profesör bana
Aryamlinamom rgsg bu arada mesela ben domatesi kendim farkettim, yemekleri artık sadece biber salcasiyla yapıyorum
Mavi26 rgsg 4. Aya kadar günde bir kez diyet mama veriyordum ama artık mümkün degil günde 3 kez mama 7 kez sagdigim sutu veriyorum bazen meme tutmuyorlar bazen biberonu almıyorlar yuvarlanıp gidiyoruz raporlu mama kullanıyoruz sut içermeyen
Aryamlinamom rgsg mukus ve Kanda artış oluyordu kakada domates yediğim zaman su an sadece zeytin patates ve sebze yiyorum ağırlıklı çok zor Bi süreç yıprandım zzteb emmiyor da beni gece emiyor sadece uykuda oda
rgsg Aryamlinamom hangi mamayı kullanıyosunuz? Bu alerji mamalarını da tadı kötü diyolar bebekler yemiyor diyolar nasıl alıştırdınız? Belki bizi de mamaya başlatacak doktor
Aryamlinamom rgsg neocateyi icmedi tadı aşırı kötü evolvia rp2 denedik onu beğendi pirinç bazlıymış koku yok denecek kadar az