utkummm milletsanakanalizemiolacak bakalim bide kbb ye gotureyim diyorum doktorda bi orayada gotur dedi
milletsanakanalizemiolacak utkummm aynen götürün bakalım ne diyecek. Valla çok zor ya çocuklar hasta olmasın geçmiş olsun size inşallah birşey çıkmaz
Tas0525 utkummm mrb bizimde yumurta alerjimiz var öğrendiğimden beri hic yumurta vermedim korkuyorum vermeye şuan 8 aylık tekrar test yaptırmayı düşünüyorum siz yumurtasiz kahvaltı olarak neler verdiniz peki yada kaç aylıkken öğrendiniz
utkummm Tas0525 canin ben daha dun ogrendim yumurta alerjisi oldugunu ama bizde alerji gibi hic bi belirti yok bende anlamadim gitti
Biz4kisiyizkardes utkummm benim bebeğimin bağırsak tepkili alerjisi vardı deri testi negatif çıkmıştı, kan testi de negatifti ama testlerin negatif olması alerjisi olmadığı anlamına gelmiyor maalesef
utkummm Biz4kisiyizkardes deri testinde pozitif cikti yumurtaya alerjisi varmis ama hic vucudunda falan belirti olmuyo alerji cikmasina sasirdim yumurta yedirme yemede dedi ama yediginde hi sorun olmuyodu nalicami sasirdim bende
Biz4kisiyizkardes utkummm bi süre diyet yapsanız iyi olur sanırım çoğunlukla 1 yaşında geçiyor zaten benim 2 çocuğumda da vardı ikisinin de geçti 1 yaşında